AcasăSTIRICARAS-SEVERINLansare de carte la Reșița. ”Agapologia. Logodna iubirii cu libertatea” de ...

Lansare de carte la Reșița. ”Agapologia. Logodna iubirii cu libertatea” de Ilorian Păunoiu

Joi, 6 noiembrie 2014, orele 17:30, librăria Semn de Carte din Reșița, str.Libertății 13, va găzdui lansarea volumului de eseuri Agapologia. Logodna iubirii cu libertatea, volum apărut cu binecuvântarea Inaltpreasfințitului Părinte IRINEU, Arhiepiscop al Alba Iuliei. 

Lansarea va facilita întâlnirea reșițenilor cu vâlceanul Ilorian Păunoiu, scriitor, publicist și realizator de emisiuni TV. care, prin curaj și perseverență, învinge, asemeni reșițeanului Vasile Popovici, o boalăa severă- distrofie musculară progresivă de tip Duchenne. Găsind “bucuriile suferinței” în credinţă, Ilorian Păunoiu logodește iubirea cu libertatea încercând să convingă “oamenii care vin în preajma noastră că sunt făpturi prin esență iubitoare și tot ceea ce dă sensul vieții sunt existența noastră iubitoare și faptele minunate care decurg din acestea… Pentru că toată acea mare durere fizică sau emoțională pe care am trăit-o eu la un momentat dat s-a transformat, miraculos, într-o mare bucurie de a exista”.

Invitați speciali: preaonoratul părinte protopop pr. Petru Berbentea, dr. fil. Liubița Raichici, manager general Direcția pentru Cultură şi Patrimoniu Caraș-Severin

Cu participarea extraordinară a  grupului “Strana strămoșească”.

Eveniment organizat de Lions Club Onix Reșița în parteneriat cu  Metarsis-activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană prin librăria Semn de Carte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc