AcasăALERTAInterzis în Ungaria pentru TIR-uri de Ziua Tuturor Sfinților

Interzis în Ungaria pentru TIR-uri de Ziua Tuturor Sfinților

Autorităţile de frontieră arădene anunţă restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei pentru ziua de joi, vizate fiind autotrenurile. Motivul pentru care au fost instituite restricţiile este Ziua Tuturor Sfinţilor, sărbătorită în data de 1 noiembrie. Restricţiile de circulaţie pentru autovehiculele de mare tonaj se aplică în intervalul de timp 31 octombrie, ora 23.00 (ora României) – 1 noiembrie, ora 23.00 (ora României), precum şi cele obişnuite de la sfârşitul săptămânii, în perioada 3 noiembrie, ora 23.00 (ora României) – 4 noiembrie, ora 23.00 (ora României).

A fost suplimentat personalul și  s-a anunțat formarea unor patrule mobile, formate din poliţişti de frontiera români si reprezentanţi ai celorlalte structuri ale Ministerul Adiminstraţiei şi Internelor, care vor asigura ordinea si liniştea publica şi vor informa şoferii cu privire la măsurile aplicate de autorităţile statului vecin.

Poliţia de Frontieră recomandă şoferilor de automarfare care intenţionează tranzitarea frontierei româno-maghiare, să folosească toate punctele de trecere existente la graniţa cu Ungaria.

„Precizăm faptul că Poliţia de Frontieră a luat toate măsurile ce se impun pentru ca traficul de călători şi autoturisme în această perioadă să se desfăşoare în condiţii normale, operativ, fluent şi civilizat. În prezent, traficul de persoane se desfăşoara în condiţii normale. În situaţia în care există nemulţumiri cu privire la modul în care este efectuat controlul la trecerea frontierei, participanţii la trafic pot apela la numărul de telefon 021.9590, unde aspectele semnalate vor fi preluate de poliţiştii de frontieră care vor acţiona în consecinţă, legal, de la caz la caz”, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc