AcasăSTIRIARADCititorii din Arad pot solicita pe Facebook prelungirea împrumuturilor de carte de...

Cititorii din Arad pot solicita pe Facebook prelungirea împrumuturilor de carte de la biblioteca județeană

Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad face eforturi pentru a-i apropia pe cei mai tineri cititori de rafturile cu cărți, astfel încât recent s-a decis să le pună la dispoziție o modalitate inedită de a-și prelungi termenul de împrumut al cărților: prin intermediul platformei de socializare Facebook.

„La o tranzacție pot fi împrumutate maximum trei cărți, pe o perioadă de 14 zile, cu posibilitatea prelungirii termenului cărților. Prelungirea se poate face la fața locului, telefonic, sau printr-un mesaj pe pagina oficială de Facebook a Bibliotecii”, scriu reprezentanții instituției pe pagina lor de socializare.

Înscrierea și reînscrierea anuală a cititorilor a început, la Biblioteca Județeană, pe 3 ianuarie. Pentru împrumutul cărților, arădenii au nevoie de un abonament – card de cititor. Tariful întreg anual este de 8 lei, în timp ce studenții, elevii peste 14 ani și pensionarii beneficiază de reducere de 50%, adică vor plăti doar 4 lei. Tot atât costă și un abonament – card de cititor semestrial, în timp ce accesul pentru o zi la serviciile bibliotecii costă 2 lei.

„Menționăm că abonamentul este valabil la toate secțiile și filialele Bibliotecii Judeţene. Pot împrumuta cărți la domiciliu, de la secțiile de împrumut sau filiale: utilizatorii cu domiciliul stabil în municipiul sau județul Arad; studenții și elevii cu viză de flotant cu angajamentul scris al profesorului-diriginte/al profesorului de limbă română/și al decanului de an, cu domiciliul stabil în municipiul Arad. Cei înscriși beneficiază și de acces la calculatoare cu internet”, mai spun reprezentanții Bibliotecii Județene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc