AcasăSOCIALCel mai mare spectacol urban de lectură din România va avea loc...

Cel mai mare spectacol urban de lectură din România va avea loc la Timișoara

Mai mult de 1000 de persoane vor fi implicate în cel mai mare spectacol urban de lectură din România, spectacol ce va avea loc va avea loc joi, 19 mai, de la ora 12.00, în Piața Libertătii din Timișoara.

Manifestarea-experiment este organizată de către Biblioteca Județeana Timiș „Sorin Titel” sub titulatura CONCENTRICA. La ea vor participa elevi, reprezentanti ai institutiilor de cultura, persoane cu dizabilitati, angajati ai ISU Banat, ai Jandarmeriei si bibliotecari. Cei peste 1000 de oameni vor fi asezati pe cercurile de caramida rosie din Piata Libertatii din Timisoara si vor citi impreuna o carte. Fiecare din cercuri va forma un grup caruia ii va fi incredintat cate un fragment.

Aceasta lectura specială deschide o serie de spectacole prin care se incearca valorizarea locurilor de referinta ale Timisoarei, prin organizarea grupurilor de cititori in functie de natura si structura spatiilor.

In octombrie anul trecut, cand Biblioteca Judeteana a implinit 111 ani, tot in Piata Libertatii, o carte a fost citita din mana in mana, într-un experimenta cultural la fel de inedit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc