AcasăSTIRIARADAradul a fost paralizat aseară de o furtună. Apa de pe străzi...

Aradul a fost paralizat aseară de o furtună. Apa de pe străzi a ajuns la jumătate de metru

După canicula care a secat de mai bine de o săptămână întreg vestul țării, era inevitabil să nu apară și futunile violente. A fost cazul și la Arad, unde o vijelie urmată de o ploaie torențială a paralizat orașul. Apa pe străzi a ajuns în unele zone chiar și la o jumătate de metru, iar sistemul de canalizare nu a mai făcut față.

Pagubele provocate de vijelie sunt destul de importante, după ce un copac de pe strada Ștefan cel Mare a fost doborât, iar acoperișul unui bloc din zona Gării CFR s-a desprins din cauza vântului puternic. Bulevardul Nicolae Titulescu, în zona Gemi, a fost inundat, la fel cum a fost și cazul pasajului de pe strada Voinicilor. Mai mulți șoferi s-au trezit că apa le-a intrat în mașini și nu au mai putut inainta, așa că au fost nevoiți să se descurce cum au putut pentru a-și scoate mașinile din apă.

Pompierii din Arad au avut o noapte foarte grea, fiind solicitați atât pentru a scoate apa din zonele inundate, dar și pentru a îndepărta copacii căzuți pe carosabil sau pe trotuarte. Nici polițiștii de la Rutieră nu au avut o noapte prea liniștită, după ce un TIR care transporta detergent s-a răsturnat pe șoseaua de centură, blocând traficul rutier. Șoferul, le-a declarat polițiștilor că spatele remorcii “i-a fugit” în curbă. Cauza pare a fi vântul puternic, dar și – spun polițiștii – viteza neadaptată la condițiile respective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc