AcasăSTIRIHUNEDOARA41 de persoane din Hunedoara și Caraș-Severin s-au angajat, după ce au...

41 de persoane din Hunedoara și Caraș-Severin s-au angajat, după ce au urmat programe de formare profesională finanțate cu fonduri europene

340 de persoane în căutarea unui loc de muncă din mediul rural și urban din judeţele Hunedoara şi Caraş-Severin au urmat programe integrate de formare profesională, informare, consiliere și mediere pe piața muncii, printr-un proiect cofinanțat din fonduri europene și derulat în perioada martie 2014 – martie 2015 de către o sociate comercială din municipiul Brad, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltarea şi Promovarea Resurselor Umane din Deva.

Scopul acestui demers a fost ca toate persoanele care au fost cuprinse în proiect să primească informații și să beneficieze de consiliere și mediere. Astfel, prin experiența dobândită, beneficiarii proiectului pot să își caute și să își găsească mai ușor un loc de muncă. Rezultatul imediat au fost că 41 de persoane au fost angajate.

Proiectul OMNIA – Consiliere, informare, formare antreprenorială în regiunea Vest” a fost derulat în perioada martie 2014 – martie 2015 de către INTERLOG COM SRL Brad, în calitate de conducător de parteneriat, împreună cu partenerul Asociaţia pentru Dezvoltarea şi Promovarea Resurselor Umane Deva. Proiectul a fost cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniu major de intervenţie 5.1 „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc