AcasăSTIRIZeci de persoane amendate la un parastas

Zeci de persoane amendate la un parastas

[ad_1]

Peste 30 de persoane au fost amendate după ce au încălcat regulile impuse în starea de alertă. Polițiștii hunedoreni spun că s-au autosesizat, după ce au văzut, marți seară, imagini pe o rețea de socializare. La o adresă din cartierul aflat la intrarea în municipiul Hunedoara, plin de palate, au descins polițiștii însoțiți de mascați.

Amenzi de 16 mii lei

Conform IPJ Hunedoara, în urma verificărilor, polițiștii au  aplicat, până în prezent, 35 de sancțiuni contravenționale în baza Legii 55/2020 ce totalizează 16 mii lei.

”În acest caz, polițiștii continuă verificările în vederea identificării tuturor persoanelor care au participat la respectivul eveniment privat, o parte dintre aceștia fiind minori. Totodată, în cauză a fost întocmit dosar penal și se vor efectua cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Marți seară, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara, s-au sesizat din oficiu cu privire la înregistrările video postate în mediul online, de la un eveniment privat- parastas. Acesta se desfășura în interiorul unui mobil, în care era un număr mare de persoane. Forțele de ordine, formate din polițiști din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara, Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara, au descins la casa cu pricina. Aici,  au găsit în curte dar și în locuință, aproximativ 80 de persoane.

[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc