AcasăSPORTJiul va continua în Liga a IV-a

Jiul va continua în Liga a IV-a

Jiul Petroşani - Universitatea Petroşani 3Retraşi din cel de-al treilea eşalon, „alb-negrii” nu vor dispărea de tot de pe harta fotbalistică a judeţului. în proporţie de 90 la sută, petroşenenii vor evolua în campionatul Ligii a patra, acolo unde activa, oricum, cea de-a doua echipă.

Oficialii Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara spun că gruparea din Valea Jiului a plătit în decursul acestei săptămâni, conform programării, aplicarea vizelor de joc pe legitimaţiile jucătorilor rămaşi în Vale şi dacă până la startul returului (programat pentru 2 martie), Federaţia Română de Fotbal nu va lua o decizie în privinţa datoriilor existente la club, echipa va porni la drum. „Chiar marţi cei de la Jiul au venit la AJF, am aplicat vizele pentru 2013, şi mai mult ca sigur îi vom vedea la startul returului, cu aceeaşi denumire, Jiul II Petroşani. Ar putea întâmpina probleme doar dacă cei de la FRF ne-ar trimite nouă o circulară prin care să fie obligaţi să-şi plătească datoriile, caz în care am fi nevoiţi să îi excludem şi noi din competiţie. Nu cred însă că se va întâmpla acest lucru”, a declarat Sorin Ciotlăuş, secretarul general al Asociaţiei Judeţene de Fotbal.

Surse din Valea Jiului spun că echipa va fi pregătită în continuare de Toni Sedecaru, lotul urmând să fie compus doar din juniori din propria pepinieră, în ideea păstrării unui contingent pentru cel mai plauzibil plan de viitor: lansarea unei Academii de Fotbal, în colaborare cu Şcoala Pro Fotbal, care să strângă la un loc cei mai talentaţi copii şi juniori din Valea Jiului. Returul Ligii a IV-a va debuta în 2 martie, ultima etapă fiind programată în 8 iunie. Partea a doua a campionatului va conţine doar 2 etape intermediare, în 10 aprilie şi 15 mai. Câştigătoarea Ligii a IV-a va participa la barajul pentru promovarea în eşalonul 3, ce se va desfăşura în data de 19 iunie, pe teren neutru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc