AcasăSPORTFC Hunedoara, mai tare ca Măciuca

FC Hunedoara, mai tare ca Măciuca

FC Hunedoara a reuşit să lege a treia victorie amicală din această iarnă. Băieţii lui Marius Opric s-au impus, ieri, 2-1, la Vâlcea, în confruntarea cu Damila Măciuca (locul 4 în B2). Succesul „negru-albaştrilor” a venit în partea secundă, Grozoni şi Ionuţ Radu izbutind să marcheze: primul pentru întâia oară de la venirea pe Cerna, al doilea pentru a treia oară la rând în decurs de doar câteva săptămâni.

_MG_9150Divizionara secundă antrenată de Claudiu Niculescu n-a ţinut piept hunedorenilor decât puţin peste 45 de minute. După 0-0 la pauză, „puştiul” Daniel Grozoni a scuturat primul plasa, însă doar la câteva faze distanţă, „alb-verzii” au reuşit egalarea (prin Albert Voinea). Ultimul cuvânt de spus l-a avut Ionuţ Radu (foto). Vârful aruncat în luptă în repriza secundă a punctat pentru a treia oară la rând în această perioadă de pregătire, după golurile cu Jiul Rovinari şi CS Ineu, demonstrând că este într-o vizibilă creştere de formă.

„A fost un test reuşit, băieţii s-au mişcat bine în faţa unei echipe organizate, care merită cu prisosinţă locul ocupat în seria a II-a. Am mai avut şi alte două goluri anulate pe motiv de offside (n.red. – Suciu şi I. Radu) aşa că, per total, sunt satisfăcut”, a rezumat Marius Opric, întâlnirea cu Damila. „Princiaplul” Hunedoarei a început meciul în formula: Raţ – Dosan, Ambruş, Cuciula, Roiu – Vajda, Vişan – R. Cristian, Făgărăşanu, Pepenar – Nicula, pentru ca în partea secundă să se bazeze pe A. Ilie (Dragotă) – Şoit, Buta, Bier, Trăşcan – R. Munteanu, Găceanu – Grozoni, Suciu, Zdrîncu – I. Radu.

Trupa de pe Cerna mai are programat un singur amical înaintea plecării în cantonamentul de la Băile Felix. „Negru-albaştrii” vor întâlni, vineri, de la 11.30, CSO Cugir (liderul Ligii a IV-a Alba), într-o partidă care se va juca pe „Constructorul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc