AcasăSTIRIColoana oficială a ministrului fondurilor europene, implicată într-un accident de circulație

Coloana oficială a ministrului fondurilor europene, implicată într-un accident de circulație

Coloana oficială a ministrului fondurilor europene, Marius Nica, a fost implicată vineri într-un accident de circulație produs pe DN 66, între localitățile Pui și Hațeg, din județul Hunedoara. 

Din primele informații, în accident a fost rănită secretarul de stat Roxana Mânzatu și șoferul mașinii în care se afla aceasta. Cei doi au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Județean de Urgență Deva.

“În data de 03.07.2015, în jurul orei 14.00, conducătorul unei autoutilitare, care rula în spatele unui autoturism, pe DN66, dinspre Haţeg spre Petroşani, în afara localităţii Pui, din cauza nepăstrării unei distanţe corespunzătoare, a lovit partea din spate a acestui autoturism, după care a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, al cărui conducător auto circula regulamentar. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului autoturismului care circula regulamentar, a unei pasagere, precum şi rănirea conducătorului autoutilitarei şi a altor doi pasageri din aceasta.În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a  comunicat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Coloana venea din Valea Jiului, unde ministrul Nica a avut o întâlnire cu primarii din zonă și se îndrepta spre Deva, unde era programată o acțiune similară cu șefii administrațiilor locale din centrul și nordul județului Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc