AcasăSPORTBC Timişoara primeşte vizita Mediaşului, singura echipă cu victorii pe linie în...

BC Timişoara primeşte vizita Mediaşului, singura echipă cu victorii pe linie în 2013

462243-bc-timisoaraEchipa antrenată de Srjdan Jovanovic are parte de un adversar puternic în această etapă. Pe Bega soseşte Gaz Metan Mediaş grupare ce nu a înregistrat decât victorii în Liga Națională, în acest început de an. „Leii din Banat” vor avea ocazia să le ia pulsul ardelenilor, mai ales că peste mai puțin de o lună, îi vor întâlni în semifinalele Cupei României, tot în sala „Constantin Jude”.

BC Timișoara încearcă să-și respecte cel puțin cadența din retur și să învingă pe teren propriu gruparea din Mediaș. La fel ca și în cazul Craiovei, răpusă în urmă cu două etape în sala „Constantin Jude”, ardelenii vin după un șir lung de victorii, ce a început încă din prima etapă a returului.

„Vrem să ne gândim doar la duelul din campionat cu Mediașul. Respectăm tot ce au făcut în întrecerea internă și în cupele europene, vor veni aici după o serie lungă de victorii. Pentru noi va fi o provocare mare, pentru a face un joc bun și a câștiga. Sunt mulțumit de progresul înregistrat de băieții mei în ultimul timp, am pierdut într-adevăr la Ploiești, dar eu zic că am jucat destul de bine. Mediașul e una dintre cele mai bune echipe din campionat, au o bancă foarte lungă, un staff tehnic competent, e o echipă extrem de serioasă”, a declarat Srdjan Jovanovic.

Partida BC Timișoara – Gaz Metan Mediaș se va desfășura joi, cu începere de la ora 19, în sala „Constantin Jude”. Vă reamintim că la acest joc, puteți găsi bilete pentru Final Four-ul Cupei României, programat în 6-7 aprilie. Tichetele vor fi disponibile cu începere de la ora 18, în holul sălii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc