AcasăADMINISTRATIEZiua Recoltei debutează la Deva în prezența Ministrului Agriculturii

Ziua Recoltei debutează la Deva în prezența Ministrului Agriculturii

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, va fi prezent astăzi la Deva la festivitățile de deschidere a celei de-a doua ediții a Zilei Recoltei. Ministrul vine la invitația primarului Devei, Petru Mărginean și pe agendă se mai află o întâlnire cu producătorii agricoli din județ dar și cu reprezentanții asociațiilor de producători agricoli și ai fermierilor.

Daniel Constantin se va întâlni începând cu ora 11.00 cu executivul Primăriei Municipiului Deva, urmând ca, împreună cu primarul Devei, Petru Mărginean, să se deplaseze la sediul Inspectoratului Școlar Hunedoara unde în sala mare va avea loc o întâlnire cu reprezentanți ai fermierilor și asociațiilor acestora. La discuții vor participa  prefectul județeului, președintele Consiliului Județean Hunedoara, dar și șefii județeni ai Direcției Agricole și APIA.  Începând cu ora 14.00 Ministrul Agriculturii va fi prezent la Cristur, unde va deschide oficial manifestările organizate cu prilejul celei de-a doua ediții a  „Zilei Recoltei”. Ministrul își va încheia vizita în județ la Densuș, în satul Peșteana unde va vedea cum au fost cheltuiți banii europeni cu care a fost realizată o cooperativă agricolă ce conține o fermă de vaci, o fabrică de lapte, dar şi o fabrică de conserve de legume.

Ziua Recoltei se desfășoară la Cristur, în municipiul Deva, între 27 și 29 septembrie și reunește producători agricoli din județul Hunedoara dar și din întreg Banatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc