AcasăSTIRIZeci de unități locative la Lupeni

Zeci de unități locative la Lupeni

[ad_1]

Lucrările la un alt obiectiv de investiții au fost reluate, în urmă cu câteva zile, la Lupeni. Este vorba despre o investiție ce vizează un bloc. În cel mai vestic municipiu al Văii Jiului sunt nu mai puțin de trei imobile la care se lucrează. Fie direct, prin administrația locală, fie prin Agenția Națională pentru Locuințe.

Lucrări reluate

În urmă cu câteva zile au fost reluate lucrările la blocul ANL din Lupeni.  Iar primarul Lucian Resmeriță a fost pe șantier. Spune că lucrările sunt finalizate în proporție de 80 la sută. Muncitorii au revenit pe șantier după perioada de iarnă, pentru a continua proiectul.

La exterior lucrările au fost finalizate. Edilul din Lupeni spune că se lucrează la compartimentarea spațiilor în interior, dar și la realizarea instalațiilor de apă și electricitate sau montarea pardoselilor.

Conform edilului, blocul ANL din Lupeni va avea 45 de unități locative. Vor fi 25 de apartamente cu două camere și alte 20 de garsoniere confort I. Primarul speră ca lucrările să fie finalizate în acest an, astfel încât apartamentele  și garsonierele să poată fi repartizate tinerilor.

La Lupeni sunt în derulare lucrări la alte două imobile. Este vorba despre blocul M1. Reabilitarea blocului M1 din municipiul Lupeni, face parte din proiectul ”Bahtalo! Împreună combatem sărăcia și discriminarea!”, iar aici lucrările au început luna trecută.

În toamna anului trecut, la Lupeni a fost pus la pământ blocul D1. În urmă cu trei ani aici tavanul unei locuințe s-a prăbușit în cea de la etajul interior. Pe același loc primarul spune că va fi ridicat un alt imobil în care vor fi locuințe sociale. 45 de unități locative sunt cuprinse în proiectul blocului care va fi construit în Lupeni.

 

[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc
%d blogeri au apreciat: