AcasăSTIRIVremea se răceşte în week-end

Vremea se răceşte în week-end

Ne mai putem bucura încă două zile – vineri şi sâmbătă –  de temperaturile neobişnuit de mari din această perioadă, urmând ca –  începând de duminică –  vremea să intre într-un proces de răcire. Totodată sunt aşteptate şi averse, vânt şi descărcări electrice.

Vineri şi sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă si mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil în vestul şi nordul ţării şi mai  mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari în sudul Banatului şi pe crestele montane. Maximele ajung frecvent la 29 – 30 de grade, valorile mai ridicate fiind semnalate în Banat şi Crişana.

Ziua de duminică e marcată de patrunderea unui val de aer mai rece, care determină ca mercurul din termometre să dea înapoi cu 6 până la 8 grade în timpul  zilei, în vestul ţării. Vremea rămâne, chiar şi aşa, plăcută termic. În celelalte regiuni, aerul se va încălzi la fel ca şi în zilele trecute.

De fapt, acest sfârşit de săptămână marcheaza începutul unei normalizări a regimului termic, aşa că în zilele ce urmează se aşteaptă  temperaturi mai apropiate de valorile normale pentru jumătatea lunii mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc