AcasăADVERTORIALVrei să mergi în excursii împreună cu copilul tău? Iată 3 lucruri...

Vrei să mergi în excursii împreună cu copilul tău? Iată 3 lucruri pe care ar fi bine să le aibă la el

Înainte de începerea școlii încă mai puteți profita un pic de timpul frumos și să mergi împreună cu copilul tău într-o excursie. În cazul în care este destul de mare ai putea să te gândești la un mic bagaj și pentru el pentru a-l învăța de mic ce presupune a merge într-o excursie și pentru a-l responsabiliza.

3 lucruri cu care poți să-ți echipezi copilul pentru a mergem în excursie împreună

Copii au tendința de a-i imita pe părinții lor, de aceea poate apărea nevoie de a avea și el un mic bagaj cu unele lucruri esențiale pentru a se simți ca parte din echipă. Acest lucru îl va învăța de mic care sunt lucrurile esențiale de luat într-o excursie și îl va face responsabil de  lucrurile lui. 

  1. Ghiozdan

Dacă te vede pe tine cu un ghiozdan în spate din care scoți diferite lucruri de care are nevoie atunci poate că va dori și el să-ți imite mișcările. Poți să-i cumperi un ghiozdan cu model interesant de la Altex care să-i placă și să-i facă plăcere să-l ia cu el. Ar fi bine să verifici ca hamurile ghiozdanului să fie cât mai late, să nu-l taie în umăr și să fie cât mai ușor, dar rezistent. În ghiozdan poți pune unele lucruri ușoare precum leucoplast și dezinfectant în cazul în care se lovește. Mai poți adăuga șervețele umede, astfel încât să aibă propriul pachet atunci când trebuie să se șteargă pe mână. 

  1. Sticla de apă

Poți cumpăra o sticlă de apă pentru copii care să fie doar a lui și de care să fie responsabil. Sunt pe piața mai multe modele cu diferite mecanisme de închidere care să fie ușor pentru el și cu diferite modele, inclusiv cu personajele lui preferate. O alternativă ar fi să lipești diferite stickere pe acest recipient care să fie interactive, dar și educative. O sticlă de apă la el îl va învăța importanța hidratării, mai ales dacă depune un pic de efort. 

  1. Cutie cu mâncare

Este important să știe că este important să aibă la el câte o gustare, chiar dacă mergeți doar la o drumeție. Acest lucru din nou îl va învăța cum trebuie să se pregătească pentru o excursie și că o gustare este importantă dacă face efort. Poți opta pentru o ciocolată preferată sau un fruct care să fie ca recompensă pentru că are grijă de lucrurile lui. Și această cutie de mâncare o poți cumpăra cu personajele lui preferate, sau o poți decora într-un mod creativ. 

În cazul în care copilul tău are un ghiozdan pentru a merge în excursii în care pui unele lucruri ușoare, dar esențiale îl vei face să se considere important. Poți să-i atribui un rol ,de exemplu el este responsabil de șervețele voastre. Acest lucru îl va ajuta și să se simtă mai independent față de tine. Indiferent de mărimea ghiozdanului, acest lucru are foarte multe beneficii și avantaje, mai ales că poate ajuta la dezvoltarea lui. 

Sursa foto: Unsplash.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc