AcasăADVERTORIALVrei să îți menții angajații fericiți și motivați? Află cum să organizezi...

Vrei să îți menții angajații fericiți și motivați? Află cum să organizezi un teambuilding de succes!

Dacă și tu ești antreprenor, atunci probabil că știi deja cât de importantă este echipa pe care ți-o formezi și care va fi alături de tine la tot pasul! De aceea, este esențial să îți menții angajați motivați și fericiți. Făcând acest lucru, aceștia vor rămâne productivi și vor da randamentul necesar pentru ca business-ul tău să își atingă obiectivele. Motivația financiară este una apreciată de fiecare angajat în parte, fie că este vorba de bonusuri pentru performanță, fie că este vorba despre vouchere de vacanță. Cu toate acestea, motivația financiară nu mai este de ajuns! Oamenii au nevoie să simtă și o satisfacție emoțională, lucru ușor realizabil dacă ești corect, înțelegător, aproape de angajații tăi și organizezi adesea evenimente pentru ca aceștia să formeze o echipă unită, precum teambuilding-uri sau petreceri.

Iată de ce trebuie să ții cont dacă îți dorești să organizezi un teambuilding de succes!

  • Alege locația perfectă și activități distractive

Atunci cand organizezi un teambuilding, este esențial să aloci o importanță deosebită locației. Dacă îți dorești să desfășori multe activități în natură, precum plimbări, drumeții sau jocuri în echipă, muntele este destinația ideală, unde relaxarea și distracția se află mână în mână. De asemenea, orientează-te spre un hotel cu o capacitate mare, pe care să îl rezervi integral. Astfel, te vei asigura că nimeni nu vă va deranja și că veți avea spațiul disponibil pentru toate activitățile pe care vă propuneți să le întreprindeți. Activitățile trebuie să fie unele distractive, în așa fel încât fiecare persoană să își dorească să participe: trasee montane, foc de tabără, cooking show, mima, workshop-uri creative sau board games.

  • Optează pentru transportul cu un autocar

Deși majoritatea angajaților tăi dețin cel mai probabil un carnet de conducere și o mașină personală, un teambuilding reușit nu este complet fără transportul prin intermediul unui autocar. Astfel, toți participanții vor sta împreună, vor glumi și vor socializa, familiarizându-se și împrietenindu-se mai bine. Poți apela la serviciul de închiriere autocare oferit de Tabitatour.ro, o firmă de prestigiu, cu peste 20 de ani de activitate. Indiferent de rută sau de durată, vei avea parte de beneficii de necontestat: un raport calitate-preț avantajos, un echipaj bine pregătit, calitate, promptitudine, profesional, confort sporit, siguranță și tarife negociabile.

  • Creează un proces eficient de feedback

Poate că nu este primul lucru care îți vine în minte atunci când organizezi un teambuilding, însă este foarte important să te gândești cum ți-ai dori să primești feedback: pe baza unui formular, într-o întâlnire de tip status cu toată echipa sau individual, de la fiecare persoană în parte. Feedback-ul este absolut necesar, pentru că doar așa îți vei da seama atât de lucrurile pe care le-ai făcut bine, cât și de aspectele mai puțin pozitive, care pot fi însă îmbunătățite. Feedback-ul are un caracter constructiv, iar prin intermediul acestuia vei reuși să îți atingi și mai bine obiectivele, fie ele profesionale, fie personale.

Un teambuilding reprezintă ocazia perfectă pentru ca echipa pe care o coordonezi să se cunoască mai bine și să lege prietenii, pentru ca astfel aceasta va reuși să fie mai motivată și productivă, iar tu îți vei atinge mai ușor obiectivele!

Sursa foto: Unsplash.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc