AcasăADVERTORIALVrei să îți găsești partenera anul acesta? Pune în practică următoarele metode!

Vrei să îți găsești partenera anul acesta? Pune în practică următoarele metode!

Deși poate crezi că unii bărbați s-au născut înzestrați cu puterea seducției, acest lucru nu este adevărat. Acei bărbați care reușesc să aibă întotdeauna o parteneră, au învățat câteva „trucuri” cu ajutorul cărora le transmit femeilor că sunt cea mai bună opțiune pentru ele.

Care sunt „trucurile” pe care trebuie să le pui în aplicare pentru a-ți găsi perechea?

  • Alege un hobby care să te pasioneze

Diversele hobby-uri pe care un bărbat le poate alege, îl vor face să pară mult mai interesant. Fie că alegi să cânți la chitară, să gătești sau să faci lumânări artizanale, femeile își vor forma o părere mult mai bună despre tine. Le vei demonstra că nu ești acel tip de bărbat care stă în fiecare seară pe canapea și se uită la știrile sportive. Tu ești acel om pasionat și interesat în dezvoltarea personală.

  • Igiena de nota 10+

Cu siguranță ai observat în filmele americane că femeile complimentează mereu un bărbat care miroase bine. Așa se întâmplă și în realitate. Dacă folosești un parfum de calitate, femeile vor observa și vor fi mult mai atrase de tine. Evident, nu poți pune parfum ca să „maschezi” alte mirosuri neplăcute. Trebuie să faci duș zilnic, să te speli cu un săpun care nu usucă pielea și să folosești șamponul potrivit pentru părul tău.

Secretul este să nu folosești prea mult parfum pentru că nu va fi deloc atrăgător pentru o femeie să îți simtă mirosul de la câțiva metri distanță. Parfumul trebuie simțit atunci când două persoane stau cât de cât aproape. Citește în articolul acesta cum, unde și când trebuie aplicat parfumul. 

  • Acordă atenție sporită hainelor pe care le îmbraci

Cu ajutorul hainelor îți vei exprima cel mai bine personalitatea. Știi deja, prima impresie îți poate asigura succesul. Hainele pe care le porți atât zilnic, cât și la ocazii speciale, le permit altora să te „citească”. Ei pot ghici cam care ar fi ocupația ta, ce venituri ai și care sunt valorile după care îți ghidezi viața. Spre exemplu, poți alege articole vestimentare din colecția de tricouri de pe RO Advrs, dacă vrei să le faci pe femei să creadă că ești un bărbat degajat, amuzant și cu care se poate purta un dialog inteligent. Te poți îmbrăca astfel încât să influențezi percepția altora despre tine. Adică, să îi faci să creadă ceea ce vrei tu să creadă. 

  • Ai încredere în tine

Un bărbat care are încredere în el este un bărbat care reușește să obțină partenera visurilor sale. De ce? Este mult mai ușor pentru o femeie să te placă atunci când tu te placi pe tine. Trebuie să ai grijă totuși ca această încredere să nu fie percepută ca fiind aroganță, pentru că atunci nu va mai fi nimic atrăgător. 

Dacă nu ai în momentul de față încredere în tine, aplică pașii de mai sus și, pe lângă aceștia, fă-ți abonament la o sală de fitness. Cu cât vei arăta mai bine fizic, cu atât vei avea mai multă încredere în șansele tale de a cuceri o femeie. 

Așadar, dacă urmezi metodele de mai sus, anul 2021 va fi anul în care îți găsești perechea. Ai să vezi cât de mult succes vei avea din momentul în care începi să porți hainele potrivite, să folosești un parfum de calitate și să ai mai multă încredere în tine!

Sursa foto: shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc