AcasăALERTAVrei să cumperi ieftin? Vineri ai reduceri masive! Urmează BLACK FRIDAY

Vrei să cumperi ieftin? Vineri ai reduceri masive! Urmează BLACK FRIDAY

Marcată în România pentru al doilea an, consecutiv, BLACK FRIDAY – Vinerea Neagră, va opera cele mai mari reduceri din magazine la preţurile produselor pe data de 23 noiembrie. Magazinele, în special cele on line, au anunţat deja reducerile, pe diferite canale de comunicaţie media.

Magazinul online eMAG oferă de BLACK FRIDAY 2012, respectiv pe 23 noiembrie, reduceri la peste 30.000 de produse electronice, electrocasnice sau IT.

Clienţii pot beneficia de aceste reduceri începand cu ora cinci dimineaţa, când vor putea achiziţiona frigidere, maşini de spălat, camere foto, computere, laptopuri, televizioare LED sau 3D mai ieftine cu până la 50%, scrie it.bzi.ro.

Retailerul de electronice şi electrocasnice Altex participă la ediţia din 2012 a BLACK FRIDAY. Pe 23 noiembrie vor fi scoase la reducere laptopuri, televizoare, electronice şi electrocasnice, a anunţat compania pe site-ul oficial.

Magazinul F64, lider pe piaţa de echipamente foto din România, a anunţat reduceri de până la 50% atât pentru aparatele foto din categoria compactelor, cât şi DSLR-urilor şi aparatelor profesionale high-end.

Campania BLACK FRIDAY 2012 la F64 Studio va începe vineri, 23 noiembrie, ora 00:00 şi se va prelungi şi în week-end, până duminică, 25 noiembrie, ora 23:59. Reprezentantii companiei susţin că se aşteaptă la o dublare a vânzărilor, scrie realitatea.net.

Retailerul Domo a anunţat că va scoate produse la reducere de BLACK FRIDAY 2012. Mai exact, compania promite în perioada 19-23 noiembrie promoţii în toate magazinele din ţară pentru produse din toată gama disponibilă în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc