AcasăSPORTVlad Cotuna, sportivul anului 2012 în Timiş

Vlad Cotuna, sportivul anului 2012 în Timiş

Japan World Gymnastics

„Olimpicul” Vlad Cotuna este cel mai bun sportiv din judeţul Timiş în 2012. Topul realizat la finele fiecărui an de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş îl indică pe elevul lui Ioan Boici ca prim sportiv al judeţului. Pe locul secund se clasează canotorul Florin Enache, iar podiumul este încheiat de atleta Adelina Pastor, obişnuita topurilor de sfârşit de an.

Vlad Cotuna este timișorean get-beget, dar e legitimat la CSM Lugoj. În vara acestui an, i s-a îndeplinit visul pe care îl avea încă din ziua în care s-a apucat de gimnastică, acela de a se afla la startul celei mai importante competiţii sportive a lumii, Jocurile Olimpice, desfăşurate în vară la Londra. Totuși, a așteptat cu înfrigurare anunțul de convocare pentru Londra, deoarece trebuia să se aleagă între el și multiplul campion mondial Marian Drăgulescu.

„A fost o experiență unică, pe care cred că numai un sportiv care ajunge acolo, la Olimpiadă, îl poate simți. E efectiv imposibil de descris în cuvinte. A fost foarte frumos, mai ales că pentru mine era și prima ediție a Jocurilor Olimpice. Am acumulat experiența de care am avut nevoie și sper ca în 2016, la Rio de Janeiro, să mă întorc cu o medalie acasă”, a spus Cotuna.

Gimnastul în vârstă de 22 de ani va fi premiat marți, în cadrul galei organizate în sala de ședințe a Consiliului Județean, cu începere de la ora 14.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc