AcasăSPORTVin tare pe turnantă. Cinci clasări pe podium la juniori III

Vin tare pe turnantă. Cinci clasări pe podium la juniori III

ATletism-Ioana-GheorgheCei mai mici dintre atleţii hunedoreni legitimaţi la CNS CSŞ „Cetate” şi CSŞ Hunedoara au urcat de cinci ori pe podium la prima etapă a Campionatelor Naţionale de Atletism Indoor dedicate juniorilor III (13-14 ani).

Alţi patru au fost despărţiţi de doar câţiva centimetri sau sutimi de primele trei trepte ale ierarhiei, dar mai au şanse să spere la medalii, peste o săptămână, când Complexul Sportiv „Lia Manoliu” din capitală va găzdui etapa finală a întrecerilor (ultima competiţie de sală din acest an).

Fetele au avut întâietate la întrecerea organizată de Mărţişor şi s-au prezentat foarte bine. Margareta Mirea (14 ani) de la CNS CSŞ „Cetate” a confirmat la triplusalt, probă pe placul sportivelor de la poalele cetăţii, terminând prima, cu un salt de 10.61 de metri. De altfel, locurile 3, 4 şi 5 le-au revenit tot unor sportive pregătite de profesorul Nicolae Alexe: Ileana Dordea (9.06 metri), Maria Popăilă (9.05 metri) şi Georgiana Bumbar (8.36 metri). Margareta a mers pe aceeaşi linie şi la săritura în înălţime, acolo unde a terminat pe doi, depăşind ştacheta fixată la 1.45 metri, acelaşi loc revenindu-i şi lui Radu Stanciu, de la CSŞ Hunedoara, însă în proba de 200 de metri, după ce a oprit cronometrul la 24.85 secunde. în fine, ultima clasare pe podium a venit tot la masculin, însă la triplusalt, acolo unde Bogdan Sitoianu (CNS „Cetate”) a venit al treilea, după un „zbor” de 11.95 metri. Toţi sportivii hunedoreni vor lua startul la etapa finală a Naţionalelor, săptămâna viitoare, în cadrul ultimei întreceri de sală din acest început de an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc