AcasăSTIRIARADViitorul Președinte al României ar putea fi un arădean

Viitorul Președinte al României ar putea fi un arădean

Cel mai nou pretendent al jilțului prezidențial de la Cotroceni este Gheorghe Falcă, primarul Aradului. El a anunțat ieri seara, în şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PDL Arad, intenţia de a candida la Preşedinţia României.

Gheorghe Falcă, fin al actualului locatar de la Cotroceni, este un personaj controversat, iar candidatura sa este privită ca fiind surprinzătoare în PDL, partid în jurul căruia el speră să aducă întreaga dreaptă românească. Falcă, susținut de gruparea apropiată lui Traian Băsescu din cadrul PDL, spune că ”Romania are nevoie de un nou proiect, mult mai profund asumat intern, și care poate fi oferit doar de către dreapta românească, pentru că doar principiile dreptei pot sa recroiasca un stat care e acum risipitor și ineficient”.

Am decis să particip la competiția internă pentru că sunt un om cu profunde convingeri de dreapta și sunt interesat să propunem proiecte care să producă dezbatere în jurul marilor teme de actualitate: proiectul unificării forțelor de dreapta, care va produce de fapt candidatul la prezidențiale,poziționarea și clarificarea doctrinară a Dreptei românești și un nou proiect pentru România, în perspectiva anului 2020.  De aceea, văd o mare oportunitate într-un astfel de turneu de întâlniri cu membrii de partid, un turneu care va energiza organizațiile locale. Cred că acum e important ca oamenii de la baza partidului să cunoască sensul și țintele marelui proiect de unificare a dreptei, pentru că acesta vizează viitorul, un proiect de altfel mult mai important decât candidatura uneia sau altei persoane la viitoarele alegeri prezidențiale”, susține primarul Aradului într-un comunicat de presă.

Pe de altă parte, dincolo de mesajele publice ale primarului de Arad, se pare că în cadru privat el ar fi susținut că este conștient că nu va ajunge Președintele țării și nici nu își dorește asta cu adevărat, însă prin gestul său vrea să aducă mai multă vizibilitate organizației pe care o conduce în interiorul PDL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc