AcasăSPORTVictorie-n van. Hunedoara câştigă la Cluj, dar ratează promovarea

Victorie-n van. Hunedoara câştigă la Cluj, dar ratează promovarea

Sanatatea Cluj - FC Hunedoara  3302 
FC Hunedoara nu a întâmpinat niciun fel de problemă în ultima deplasare a sezonului. Elevii lui Marius Opric au trecut cu 4-2 de Sănătatea Cluj, după un meci dominat cap-coadă. A fost pentru prima dată în retur când hunedorenii au reuşit să marcheze. Prea târziu însă, pentru că Olimpia Satu Mare a făcut deja pasul spre Liga a doua.
Băieţii de pe Cerna au reuşit prima victorie pe teren străin în retur, chiar la ultima strigare şi sunt nevoiţi să se gândească doar la sezonul ce vine. Hunedorenii au început ca din puşcă jocul de la Cluj şi după nici un sfert de ceas conduceau deja cu 2-0. Deschizător de drumuri? Pepenar, care a înscris, lejer, după o fază pornită de la Lintaru (8). Vârful împins al Hunedoarei putea să îşi treacă şi el numele pe lista marcatorilor, după o fază aproape identică cu cea de la gol, dar a ratat cu nonşalanţă din doar câţiva metri (10). L-a revanşat Robert Cristian, cu o execuţie frumoasă. Şut-centrare cu stângul, în vinclul colţului lung (14). Şi de aici, tot într-o singură direcţie. Lintaru îşi mai face timp pentru încă o ratare mare (20), apoi îi aşază o minge în 16 metri şi lui Munteanu, care nu nimereşte ţinta. O face însă Nicula, care după ce lasă în urmă doi adversari trimite, superb, cu exteriorul, din unghi închis, sub bară (40). 0-3 la pauză şi zarurile sunt aruncate. Lintaru rămâne la cabine, Suciu intră în locul lui şi îl copiază. Trimite, incredibil, în bară, din doar trei metri, după ce driblase cu lejeritate portarul (48). Şi ce nu izbuteşte el, reuşeşte acelaşi Nicula, care pune bine fruntea din careu la o centrare de pe stânga a lui Pepenar (54). Turaţia scade, Opric (care a văzut meciul din spatele băncii de rezerve) îi aruncă în joc şi pe juniorii Grozoni şi Apachiţei. Nu înainte ca şi gazdele să se bucure o dată, după golul frumos al lui Pop (64). „Viruşii” beneficiază de corner după corner, însă ratează cu seninătate din câteva poziţii clare. La fel ca Trăşcan, care deşi scăpat singur cu Todoran nu reuşeşte să rotunjească cifra din dreptul golurilor marcate (88). Cristea înscrie însă în prelungiri, doar pentru statistică. Mai sunt 90 de minute până la finalul unui sezon care se voia să fie mult, mult mai sănătos!
Sănătatea Cluj 2 (0)
Todoran (cpt.) – Bucur (47 Cristea), Groza, Şoş, Sărmăşan – Mărginean (83 Leahu), Simioancă, Kiş, Danciu (68 Văidean) – Pop, Nicula (61) Crişan.
Antrenor: Marius Semeniuc
FC Hunedoara 4 (3)
A. Ilie – Şoit (86 Apachiţei), Dosan (cpt.), Cuciula, Trăşcan – Munteanu, Vajda – R. Cristian (78 Roiu), Nicula (76 Grozoni), Pepenar – Lintaru (46 Suciu).
Antrenor: Marius Opric
Marcatori: Pop (64), Cristea (91) / Pepenar (8), R. Cristian (14), Nicula (40, 64)
Arbitru: Dorina Voina (Reşiţa). Asistenţi: Casian Băla şi Robert Pantiş (ambii din Arad).
Stadion: Parc „Iuliu Haţieganu”. Spectatori: 100

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc
%d blogeri au apreciat: