AcasăSTIRIHUNEDOARAUPDATE Ribiţa: Negocierile de la fabrica de volane continuă

UPDATE Ribiţa: Negocierile de la fabrica de volane continuă

Negocierile începute la fabrica de volane din localitatea hunedoreană Ribiţa vor continua săptămâna viitoare, până acum între sindicate şi administraţie nefiind semnat niciun acord.

Liderul de sindicat Florin Nuţea a declarat joi că nu are încă un răspuns din partea administraţiei la solicitările formulate de sindicat, în ceea ce priveşte încetarea disponibilizărilor de personal şi acordarea a cinci salarii compensatorii în caz de concediere colectivă.

„Deocamdată nu am ajuns la niciun acord. Trebuia să ne vedem ieri (miercuri, 24 oct) cu administraţia, dar întrunirea s-a amânat pentru săptămâna viitoare, luni sau marţi”, a declarat Nuţea.

Peste 200 de angajaţi ai fabricii de volane au protestat, în urmă cu o săptămână, în faţa sediului întreprinderii din localitatea Ribiţa, ei fiind nemulţumiţi de programul de concedieri şi de faptul că în cazul în care sunt disponibilizaţi primesc doar un salariu compensatoriu.

Liderul sindical Florin Nuţea a declarat că fabrica va concedia 174 de angajaţi, până la sfârşitul anului. “Deja, 51 de salariaţi au încheiat raporturile de muncă. Vor urma alţi 123, care vor pleca din fabrică până la sfârşitul lunii decembrie”, a spus Nuţea.

Sindicaliştii de la fabrica de volane din Ribiţa sunt decişi să continue seria protestelelor şi nu exclud declanşarea unei greve.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc