AcasăSTIRIHUNEDOARATudor Gheorghe - spectacol "a la Caragiale" pe scena Teatrului de Artă...

Tudor Gheorghe – spectacol „a la Caragiale” pe scena Teatrului de Artă Deva

Duminică, 28 octombrie, cunoscutul cantautor,  Tudor Gheorghe, prezintă pe scena Teatrului de Artă din Deva, un spectacol de excepție care cuprinde o selecție de texte din opera marelui dramaturg român I. L. Caragiale.

Spectacolul se numește „Nu se poate cu de toate”, iar Tudor Gheorghe își propune să arate că scrierile lui Caragiale sunt extrem de actuale și se potrivesc cu vremurile în care trăim. Spectacolul este continuarea unei reprezentații care i-a fost interzisă în anii ’70 artistului și încântă publicul cu texte periodice din „Moftul Român”, din publicistica și proza lui Caragiale.

Textul domnului Caragiale trebuie doar să fie spus. Nu se interpretează! De aceea va fi un șoc, pentru că eu voi spune textele lui Caragiale aşa cum le spun pe cele ale lui Sorescu. Nu trebuie să faci absolut nimic. De ce trebuie să joci teatru? Să te strâmbi?”, spune Tudor Gheorghe despre spectacolul său, în timpul căruia va fi acompaniat de orchestra “Iunion”.

Spectacolul va începe la ora 18.00, prețul unui bilet este de 46 de lei. Biletele pot fi procurate de la Agenția Teatrală din Deva, marți – vineri între orele 11.00-18.00 și sâmbătă – duminică, între orele 16.00-19.00. Se pot face rezervări la numărul de telefon 0354.738703.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc