AcasăSTIRITrendul în scădere a incidenței COVID-19 se menține la Petroșani

Trendul în scădere a incidenței COVID-19 se menține la Petroșani

[ad_1]

Incidența cazurilor de COVID-19 este în continuare oscilantă. La nivelul județului sunt 4,51 cazuri la 1000 de locuitori.  În județ mai sunt trei localități în care este instituită carantina zonală.

În scădere la Petroșani

Municipiul Petroșani a ieșit, marți, după 14 zile, din carantina zonală. Se menține tendința de scădere a incidenței COVID-19. Joi, incidența raportată pentru Petroșani este de 4,16 la mie.

Municipiul Brad, aflat în carantină, continuă să aibă cea mai mare incidență dintre orașele din județ. Aici, joi, incidența este de 7,33 la mia de locuitori.

Simeria este cea de-a doua localitate în carantină, incidența ajungând la 5,46/1000 locuitori.

Brad și Simeria au fost carantinate odată cu municipiul Petroșani, în 23 martie. În Brad și Simeria carantina a fost prelungită, cu încă 7 zile, până pe 13 aprilie.

O altă localitate carantinată este municipiul Orăștie, unde incidența COVID-19 raportată joi este de 5,48 la mie. În Orăștie, cele 14 zile de carantină zonală se împlinesc duminică.

La Călan incidența a ajuns la 6,31 la mia de locuitori. Este vorba despre incindeța pe UAT Călan, care cuprinde și satele din jurul orașului. Ca atare, la Călan încă nu se impune instituirea carantinei zonale, însă autoritățile au cerut primăriei să ia măsurile care îi stau la dispoziție pentru a limita creșterea numărului de cazuri.

În localitățile din Valea Jiului incidența COVID-19 se menține astfel: Petrila 3,65 la mie, Vulcan 3,60 la mie, Lupeni 2,95 la mie, Aninoasa 1,35 la mie și Uricani 0,76 la mie.

[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc