AcasăSTIRITrafic îngreunat de zăpadă pe serpentinele de la Merișor

Trafic îngreunat de zăpadă pe serpentinele de la Merișor

[ad_1]

Zăpada i-a luat prin surprindere și pe drumari și pe participanții la trafic. Asta deși încă de marți meteorologii au anunțat cod galben de ninsori în mai multe județe.

Probleme pe serpentine

În Hunedoara, pe DN 66, punctul nevralgic de miercuri dimineață au fost serpentinele de la Merișor. Zonă între Petroșani și comuna Baru. Aici TIR-urile și mașinile au creat adevărate coloane și blocaje pe drumul în pantă.

”Mai plecăm mâine de aici, de la Merișor”, a spus unul dintre șoferii care a și filmat coloana de mașini.

Autovehiculele au circulat bară la bară și la urcare, și la coborâre. Problemele cele mai mari le-au întâmpinat TIR-urile. Multe dintre ele au fost oprite, și asta pentru că șoferii nu ar fi putut rula în siguranță.

”La această oră, se circulă pe toate arterele din județ în condiții de iarnă, se acționează cu utilaje de deszăpezire și nu sunt drumuri blocate. Circulația pe DN 66, pe tronsonul Baru- Merișor – Bănița – Petroșani, este deschisă, nefiind blocaje rutiere. Recomandăm tuturor conducătorilor auto sa adapteze viteza la condițiile metodologice și de trafic. Conduceți prudent! Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara sunt prezenți pe toate arterele de circulație pentru a se asigura că traficul rutier se desfășoară în condiții normale”, a transmis IPJ Hunedoara.

Nu este prima ninsoare care dă bătăi de cap șoferilor pe tronsonul de la Merișor. Aproape la fiecare ninsoare problemele sunt aceleași.

[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc