AcasăSPORTTot pe locul doi, dar performanţele s-au îmbunătăţit

Tot pe locul doi, dar performanţele s-au îmbunătăţit

Florentina Marincu 4 

Florentina Marincu pare de neoprit. Atleta de 16 ani legitimată la CNS CSŞ „Cetate” Deva a fost la doar un centimetru de a-şi egala propriul record stabilit la finele anului trecut în proba preferată, cea de săritură în lungime. Marincu a sărit 6.44 metri şi a terminat a doua în clasamentul general al probei, la cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional Indoor.

Şi sportiva pregătită de Nicolae Alexe nu s-a mulţumit doar cu atât. A venit a doua şi în proba de 60 de metri, după ce a oprit cronometrul la 7.58, o performanţă cu patru secunde mai bună decât ceea ce reuşise în urmă cu o săptămână. De altfel, Florentina a fost depăşită doar de senioara Andreea Ogrăzeanu care a încheiat proba în 7.49 de secunde, podiumul fiind completat de Ana Maria Roșianu (Steaua București), cu 7.62 de secunde. „Florentina progresează vizibil, ce mai pot să spun eu?! Se pregăteşte exemplar şi rezultatele se văd. Dacă rămânem feriţi de accidentări, anul acesta se anunţă a fi unul excelent pentru ea. Urmează acum o perioadă foarte plină, cu competiţii la juniori II, acolo unde ar trebui să terminăm primii şi apoi ultima etapă a Campionatului Naţional. După aceste competiţii, ne concentrăm pe cele internaţionale”, a spus antrenorul Florentinei, Nicolae Alexe.

Sportiva legitimată la CNS CSŞ „Cetate” n-a fost singurul atlet hunedorean care a terminat pe podium a doua etapă a CN. Andrei Deliu (20 de ani) de la SCM Deva a terminat şi el al doilea în proba de săritură cu prăjina, după ce a fixat ştacheta la 4.70, cu 30 de centimetri mai puţin decât în prima rundă. Şi Claudia Florea (SCM Deva) a fost aproape de podium în cele două probe în care a luat startul, însă de fiecare dată a terminat a patra: atât în cursa de 800 de metri (2.09.11 minute), cât şi în cea de 1500 de metri (4.33.79 minute).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc