AcasăADVERTORIALTOP 5 lucruri pe care să le faci ca bucătăria ta să...

TOP 5 lucruri pe care să le faci ca bucătăria ta să arate de lux

Îți dorești să îți renovezi bucătăria sau îți faci casa de la 0 și acum a venit momentul să te ocupi de bucătărie? Oricare ar fi situația, este esențial să fii atent și la cele mai mici detalii, mai ales dacă îți dorești ca locuința ta, cât și această încăpere să aibă un aspect luxos.

Iată 5 lucruri pe care să le faci ca bucătăria ta să arate de lux:

  1. Lumini led

Unul dintre cele mai importante lucruri din bucătăria ta, pe lângă mobilă și electrocasnice, este iluminarea. Dacă vrei ca spațiul tău de gătit să fie somptuos, alege să pui lumini led sub corpurile suspendate din bucătărie sau în spatele blatului. Acest lucru face ca produsele care le ai pe blat, sau faianța pe care ai folosit-o să iasă în evidență, creând un aspect frumos și elegant. De asemenea le poți pune și sub mobilierul din bucătărie, mai ales sub insulă, dacă alegi să adaugi una, pentru a face din aceasta o piesă de rezistență.

  1. Dulapuri cu uși de sticlă

Un alt lucru pe care îl poți face pentru a avea o bucătărie de lux este să instalezi dulapuri suspendate care au uși transparente, de preferabil din sticlă. Nu trebuie ca toate cabinetele să aibă uși transparente, ci doar unul, pentru a crea un punct focal în încăpere, unde îți poți etala cea mai bună veselă.

  1. Electrocasnice incorporabilă

Un alt lucru pe care îl poți face pentru a avea o bucătărie de lux este să grijă ca toate electrocasnicele să fie în aceeași culoare sau din aceleași materiale, pentru a te asigura că există un aspect închegat în cameră. În același timp, dacă bugetul îți permite alege să adaugi electrocasnice incorporabile, cum ar fi cuptor electric, cuptor cu microunde sau frigider incorporabil de la Altex.ro, pe care le poți ascunde în mobilă, astfel, fiind sigur că electrocasnicele tale nu strică estetica bucătăriei.

  1. Alege o chiuvetă dublă

Vorbind de estetica unei bucătării, alege să instalezi o chiuvetă dublă, din granit, într-o culoare neagră, nu doar pentru că dă o notă de eleganță, dar pentru că este și foarte funcțională, mai ales dacă nu vrei să ai o mașină de spălat vase. O astfel de chiuvetă este perfectă pentru orice fel de persoană pasionată de bucătărie, care gătește des și care are de spălat multe vase. De asemenea, în funcție de mobila pe care o alegi pentru bucătărie, o chiuvetă de culoare neagră îți va ajuta piesele de mobilier să iasă în evidență.

  1. Pune plintă decorativă pe tavan

Pentru a avea o bucătărie de lux, nu ai nevoie doar de mobilă, electrocasnice sau chiar veselă scumpă. Îți poți transforma bucătăria în una de invidiat, pur și simplu, având finisaje de lux. Pe lângă toate cele de mai sus, dacă vrei ca bucătăria ta să fie mai specială,  mai frumoasă și mai luxoasă decât orice altă bucătărie pe care ai văzut-o, alege să pui cornișe decorative pe tavanul încăperii, astfel ascunzând forma clasică de unghi de 90 de grade pe care o au majoritatea locuințelor și creând o trecere mai ușoară și estetică de la perete la tavan.

În concluzie, dacă îți dorești ca bucătăria ta să arate de lux, nu trebuie să depui extrem de  mult efort. Alege din lista de mai sus lucrurile care ți-ar plăcea să se găsească și în bucătăria ta și pune-le în practică.

Sursă foto: unsplash.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc