AcasăADVERTORIALTOP 4 tipuri de salopete de damă pe care este bine să...

TOP 4 tipuri de salopete de damă pe care este bine să le ai

O salopetă te poate salva în numeroase situații. Indiferent ca te grăbești și nu ai timp sa cauti ținuta perfectă formată din mai multe piesa sau ca iți trebuie un look elegant, o salopetă este soluția. 

Afla de aici care sunt tipurile de salopete pe care este bine să le ai în garderobă, astfel încât să fii pregătită întotdeauna, indiferent unde trebuie să mergi. Citește tot articolul, pentru a nu rata niciun model de salopetă, care ți-ar putea trebui la un moment dat. 

Iată ce salopete este bine să deții:

  • Salopetă din dantelă

O salopetă din dantelă este atât de elegantă și de stilată, încât o poți lua în considerare în cadrul celor mai fancy evenimente. Cu alte cuvinte, un astfel de model este potrivit atât pentru o petrecere tip cocktail, cât și pentru o cununie civilă sau un botez. 

Este recomandat ca o astfel de salopetă să aibă o nuanță cât mai închisă, astfel încât să aibă un aspect cu adevărat rafinat. Cel mai bine este să optezi pentru negru. 

  • Salopetă cu inserții transparente

O salopetă cu inserții transparente este tot ceea ce îți trebuie în momentul în care planifici o ieșire în club alături de cele mai bune prietene. Ia pe tine o astfel de salopetă alături de o pereche de sandale cu toc înalt și un clutch strălucitor. Obții un look demențial în doar câteva minute. 

În momentul în care îmbraci un astfel de articol vestimentar, nu mai trebuie să pui mare accent pe machiaj sau păr, așa că încearcă să fii cât mai naturală!

  • Salopetă office

Dacă lucrezi la birou și ai nevoie de outfit-uri clasice, serioase, trebuie să deții o salopetă office. În plus, dacă ești femeie de afaceri și mergi adesea la întâlniri de acest fel, poți purta o astfel de salopetă. Aceasta te poate scoate din anonimat, dar îți poate scoate, în același timp, atitudinea serioasă la suprafață. 

O astfel de salopetă trebuie purtată cu părul prins în coadă de cal și cu o pereche de pantofi stiletto. În cazul în care este frig afară, nu este exclus să adaugi peste un sacou cambrat într-o nuanță frumoasă de negru. Dacă nu deții încă un astfel de model feminin și frumos, descoperă gama de salopete de damă de la Adona.ro.

  • Salopetă cu spatele gol

Te pregătești să mergi la o nuntă, însă te-ai săturat de rochiile pompoase și mult prea încărcate? Alege să porți o salopetă cu spatele gol, care să-ți ofere multă eleganță, finețe și un look potrivit evenimentului. 

Poartă salopetă împreună cu o pereche de sandale accesorizate cu ștrasuri strălucitoare și un clutch de calitate superioară. Părul poate fi prins într-un coc bine strâns, iar machiajul poate fi unul puternic. 

În cele din urmă, ia în vedere modelele de salopete prezentate mai sus, mai ales dacă îți dorești să faci față cu brio oricărei situații, fără efort, stres și stări de agitație. Nu uita că este recomandat să pui accent pe calitatea articolelor de îmbrăcăminte, nu pe prețul acestora, pentru a fi cât mai mulțumită de alegerile făcute. 

Sursa foto: Pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc