AcasăADVERTORIALTOP 4 motive pentru care ai nevoie de motocoasă la casă

TOP 4 motive pentru care ai nevoie de motocoasă la casă

O operațiune esențială pentru creșterea gazonului este tunderea acestuia periodic. Această procedură vine să  îndesească rădăcinile și să ofere un aspect îngrijit gazonului tău. Cele mai bune rezultate sunt obtinute prin utilizarea unui echipament electric sau cu motor, care permite creșterea ierbii într-un mod uniform. Achiziționarea unei motocoase la propria casă ți-ar putea ușura viața, astfel încât să nu mai dorești să renunți la ea.

Patru motive pentru care ai nevoie să-ți cumperi o motocoasă

  1. Este un dispozitiv durabil

Lama metalică a motocoasei este construită pentru a rezista mult timp. Dacă este întreținută și depozitată corespunzător, aceasta îți va fi de folos mulți ani. Trebuie să știi că atunci când lucrezi cu un teren uscat și stâncos, e necesar să verifici starea lamei, pentru a înțelege dacă are nevoie de o ascuțire sau înlocuire. Dacă vei continua utilizarea unei lame tocite, să știi că durata de viață a motocositoarei se scurtează și aceasta îți poate pune în pericol securitatea în timpul utilizării.

  1. Oferă mai multă putere și mobilitate

O motocoasă îți oferă mai multă putere și mobilitate decât o mașină de tuns iarba. Potrivit specialiștilor, lățimea de cosire a acestei unelte oferă un randament foarte bun. De asemenea, motocoasele sunt proiectate cu mai multe opțiuni de lame, pentru a putea lucra cu ușurință în zone înguste, unde nu se potrivește un echipament mare. Totodată, în timpul utilizării unei motocoase de la Viața la Țară este necesar să știi că acest instrument puternic trebuie folosit conform manualului de utilizare. Acolo vei găsi toate măsurile de siguranță de care trebuie să ții cont înainte de porni motorul acestui dispozitiv de cosit.

  1. Greutate redusă pentru o utilizare ușoară

Confortul, flexibilitatea în utilizare și accesibilitatea sunt un trio ideal pus la dispoziție de o motocoasă. Majoritatea motocositoarelor sunt dotate cu un sistem eficient anti-vibrații, funcționează cu diferite tipuri de lame potrivite pentru diferite zone, precum și diferite accesorii incluse, care îți vor ușura procedura de cosit. 

În prezent, fabricile pun la dispoziție motocositoare de umăr de calitate superioară. Acestea sunt mai ușoare în greutate și pot fi depozitate fără a depune un efort considerabil.

  1. Lățimea de tăiere mare

Motivul decisiv pentru care o motocoasă ar prinde bine la casa ta, constituie lățimea de tăiere mare. Sistemele cu fir, disc sau cuțite pot oferi o cele mai mari și eficiente lățimi de tăiere între 20 și 35 de centimetri. Adică, vei reuși să îngrijești gazonul sau tufișurile în mod uniform, mai rapid și se va reduce considerabil efortul depus în acest sens. Motocoasa este compatibilă cu mai multe atașamente de lame și acest detaliu îți permite să folosești motocoasa pe zone mai înguste și să o manevrezi mai ușor. Practic, lățimea de tăiere mare oferă capacitatea de a distribui uniform greutatea, astfel încât gazonul sau tufișul să aibă același nivel.

Așadar, dacă deții o peluză cu un gazon sau un teren pe care îl îngrijești regulat, achiziționarea unei motocoase ar fi cea mai bună decizie pentru a eficientiza procesul de curățare de excesul de vegetație.

Sursa foto: Pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc