AcasăSTIRITimișorenii spun NU hoților de biciclete

Timișorenii spun NU hoților de biciclete

Câteva zeci de biciclişti, împreună cu câţiva păgubiţi, s-au adunat, sâmbătă, pe platoul din faţa Operei din Timișoara pentru a protesta împotriva hoţilor de biciclete.

„Dorim să îi determinăm pe timişoreni să nu rămână pasivi, protestăm împotriva furtului de biciclete, dar şi de a-i determina pe biciclişti să nu mai cumpere biciclete fără acte de provenienţă pentru că, în acest fel, hoţii sunt încurajaţi”, a spus Cosmin Popa, unul dintre organizatorii acţiunii.

„O bicicletă furată = O maşină în plus în trafic”, „Nu trece indiferent, anunţă Poliţia” sau „Nu mai cumpăraţi biciclete furate” a stat scris pe bicicletele manifestanţilor.

Un bărbat din Timişoara a rămas fără opt biciclete de-a lungul timpului, în valoare de peste 1.500 de euro, două i s-au furat chiar în acest an. O fetiță de doar 10 ani spune și ea că a primit de curând o bicicletă din Germania, însă nu a avut parte de ea prea multă vreme; i-a fost furată chiar din fața blocului.

Reprezentanții Poliției susțin că aproape 50% dintre cazurile de furturi de biciclete au fost soluționate, însă dimensiunea fenomenului este copleșitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc