AcasăSTIRITimișoara devine în acest week-end capitala chinologilor

Timișoara devine în acest week-end capitala chinologilor

Nu mai păuțin de trei evenimente se vor desfășura la acest sfârșit de săptămână în Timișoara, toate dedicate iubitorilor de câini. Asociația Chinologică Română a Județului Timiș aduce două expoziții internaționale C.A.C.I.B. (Certificate of Aptitude for International Champion Beauty), precum și o expoziția a Dac Moloss Club România.

Expozițiile C.A.C.I.B vor fi organizate astăzi și mâine la Arena Aquasport (fostul Ștrand al Tineretului) și sunt destinate tuturor raselor de câini. În concurs sunt înscrise peste 1300 de exemplare de câini din peste 100 de rase. Arbitrii prezenți la Timișoara și care vor evalua fiecare exemplar sunt din Austria, România, Marea Britanie, Turcia și chiar și din Columbia.  Pe durata celor două zile de expoziție, spectatorii vor avea parte de demonstrații de dresaj realizate de echipa Mondoring și, bineînțeles, nu vor lipsi standurile destinate producătorilor de hrană, accesorii și cosmetice pentru câini.

Biletele de intrare costă 5 lei, copiii, persoanele în vârstă și persoanele cu dizabilități beneficiind de gratuitate. Evenimentele încep de la ora 10:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc
%d blogeri au apreciat: