AcasăSTIRICARAS-SEVERINTenismena Valeria Borza a murit

Tenismena Valeria Borza a murit

Una dintre cele mai mari sportive ale județului Caraș-Severin, jucătoarea de tenis de masă Valeria Borza, a încetat din viață joi după-amiază, într-un spital din Franța, din cauza unei meningite bacteriene, scrie cotidianul local Express de Bant

În varstă de 29 de ani, jucătoarea din Caransebeș trebuia să se întoarcă ieri în România pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de familie. Ieri după-amiază, înainte de a se îmbarca în avionul care urma să o aducă în România, Vali Borza a acuzat dureri puternice de cap şi a fost transportată la spital unde a intrat în comă iar câteva ore mai târziu, în ciuda eforturilor medicilor, a încetat din viaţă.

Valeria Borza s-a născut la Caransebeş în data de 31 iulie 1984. A început tenisul de masă în capitala gugulanilor iar de la vârsta de 13 ani s-a pregătit la Centrul Olimpic de la Bistriţa, fiind multiplă medaliată pe plan intern dar și la Europenele de cadeţi si juniori. Mai târziu s-a transferat în Spania, iar de zece ani era legitimată la unul dintre cluburile de elită din Franţa, Lys-lez-Lannoys, cu care a ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor la tenis de masă. Sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Decesul Valeriei Borza este o pierdere pentru Caransebeș, pentru Banat și pentru România. Dincolo de faptul că un om tânăr, la vârsta ei, a trecut în neființă, la cele veșnice, faptul că Vali Borza, o campioană prin desăvârșire, o campioană națională și europeană, nu mai este acum printre noi ne întristează și ne face să ne dăm încă odată seama cât de mici suntem față de tot ceea ce se întâmplă pe Pământ și în Univers. Sincere condoleanțe familiei, odihnă în pace și liniște pentru Valeria și tot suportul nostru, al Primăriei MunicipiuluiCaransebeș, pentru colega noastră Georgeta Borza, mama Valeriei, pentru familia Borza, pentru toți prietenii și colegii Valeriei. În memoria și amintirea ei, municipiul Caransebeș o va onora așa cum se cuvine în vremurile care vin!”, a declarat primarulCaransebeşului, Marcel Vela.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc