AcasăALERTATelenovelă: Miliardarul bugetar de la Oțelu Roșu își face dreptate de unul...

Telenovelă: Miliardarul bugetar de la Oțelu Roșu își face dreptate de unul singur

Cu mai bine de două săptămâni în urmă, o știre de senzație făcea înconjurul presei românești: Petrică Lupșac, fostul șef al fiscului din Oțelu Roșu, fusese călcat de hoți – fiindu-i furat un seif plin cu bani și greu de o tonă – în timp ce el se afla într-un concediu exotic în Thailanda. Se pare că personajul în cauză este hotărât să-și găsească foarte repede banii furați, așa că rigorile legii nu par să îl împiedice în demersurile sale.

clientPotrivit unui comunicat transmis de către IPJ Caraș-Severin, la sediul unității din Oţelu Roşu s-a prezentat ieri, 16 februarie, un tânăr de 24 de ani, Romeo Marian Mitruţ, care a făcut o plângere împotriva lui Petrică Lupşac, acuzându-l pe acesta că împreună cu alte persoane l-ar fi răpit și bătut, iar apoi l-ar fi amenințat cu moartea dacă va sufla o vorbă despre acţiunea de intimidare.Tânărul susține că Lupșac l-ar bănui de implicare în furtul seifului său. Din declarațiile unor martori, se pare că Lupşac ar fi ameninţat şi alte persoane din oraş pe care le bănuieşte că ar avea legătură cu furtul seifului sau că ar tăinui numele făptuitorilor. În acest sens el ar fi spus unor persoane că a pregătit un miliard de lei vechi pentru asasini plătiţi din Republica Moldova care să îi găsească și să îi elimine pe autorii furtului seifului său plin cu bani.

În acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi ameninţare, se arată în comunicatul de presă al IPJ Caraș-Severin.

Vă vom ține la curent cu desfășurarea cercetărilor din acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc