AcasăSTIRIStimulent de 1.500 de lei pentru părinții care se întorc la muncă...

Stimulent de 1.500 de lei pentru părinții care se întorc la muncă până la vârsta de 6 luni a copilului, aprobat de Guvern

[ad_1]

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a anunțat miercuri că încep demersurile pentru modernizarea străzilor principale din Alba Iulia. 

Primarul a avut o întâlnire cu reprezentanții firmei care trebuie să proiecteze reabilitarea a 5 străzi. Contractul penru realizarea proiectului tehnic a fost semnat miercuri.

Vezi și SONDAJ Alba24: Sunteți mulțumit de activitatea primarului din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, după primele șase luni de mandat?

Potrivit acestuia, termenul este de patru luni.

Administrația locală actuală a moștenit de la cea precedentă mai multe mega-proiecte de infrastructură, prin care mai multe străzi și bulevarde din Alba Iulia vor fi rase și reconstruite de la zero.

Alba24 a scris pe larg despre acest proiect AICI.

Postarea primarului Gabriel Pleșa:

”Începem demersurile pentru modernizarea principalelor străzi din Alba Iulia.

Astăzi, alături de colegii mei Bogdan Dogar și Maria Seemann, am participat la întâlnirea cu firma câștigătoare a serviciilor de proiectare pentru reabilitarea a cinci străzi importante din municipiul Alba Iulia.

Astfel, în termen de patru luni vom finaliza proiectarea zonei de la intrarea în Alba Iulia, dinspre Sebeş și alte 2 bulevarde importante, iar după ce se va pune în practică, acestea vor arăta aşa cum trebuie să arate străzile într-un oraş cu adevărat european.

Cele cinci străzi pentru care am semnat, astăzi, contractul de executare a proiectului tehnic și intră în proiectare sunt Regimentul V Vânători, Ferdinand, Tudor Vladimirescu, Cabanei şi Turnătoriei. În curând vor urma şi celelalte etape ale Planului de Mobilitate, al cărei valoare totală este de 32 milioane de euro.

Rezultatele pe care le vom obține în urma implementării acestui proiect sunt reabilitările străzilor, crearea de benzi dedicate pentru transportul în comun, construirea de stații de autobuz, spații pietonale, spații pentru închirierea bicicletelor și achiziția de biciclete” a scris Gabriel Pleșa, pe contul său de Facebook.[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc