AcasăSTIRIStand de carte cu vânzare al Editurii Niculescu la biblioteca din Deva

Stand de carte cu vânzare al Editurii Niculescu la biblioteca din Deva

Secția de Artă și Carte Franceză din cadrul Bibliotecii Județene „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva va găzdui în perioada 8 septembrie – 8 octombrie 2014 un stand de carte cu vânzare al Editurii Niculescu din București.

Editura, care anul trecut a împlinit 20 de ani de funcționare, este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate edituri din țară, specializată în principal pe dicționare, ghiduri de conversație, manuale din toate domeniile, culegeri de texte, hărți, ghiduri de călătorie în numeroase țări, cărți utilitare, manuale de informatică, dar și cărți de beletristică (colecțiile „Literatură română”, „Biblioteca elevului”, „Cartea de recitire”, „Cartea de vacanță”, „Colecția de aur”). Sunt promovați autorii români de prestigiu, dar și nume consacrate din străinătate. Se remarcă în mod deosebit enciclopediile pe diverse teme, foarte bine alcătuite și prezentate într-o ținută grafică atrăgătoare.

De asemenea, de mare interes sunt cărțile utilitare, aici domeniile fiind foarte diverse, de la comerț la IT, de la marketing la tehnicile de negociere, de la creșterea și educarea copilului la sănătate și alegerea profesiei. Capitolul Ficțiune este bine reprezentat prin colecțiile „Cartea de recitire”, „Cartea de vacanță”, „Literatură română” și „Poezie” (prozatori și poeți contemporani).

Din anul 2009, Editura Niculescu a devenit partener și distribuitor al OXFORD UNIVERSITY PRESS – ENGLISH LANGUAGE TEACHING în România, un parteneriat care își propune să pună la dispoziția cititorilor cea mai bună și mai completă ofertă de titluri pentru învățarea și predarea limbii engleze, bazându-se pe experiența acumulată de-a lungul timpului și pe succesul de care s-au bucurat titlurile publicate până acum. Sunt prezentate, astfel, cursuri de învățare a limbii engleze pentru toate nivelurile: preșcolar, ciclu primar, gimnaziu, liceu, adulți, precum și dicționare, gramatici, literatură suplimentară etc.

Standul Editurii Niculescu va oferi cărți din toate colecțiile ei și vor fi acordate substanțiale reduceri de preț pentru cei care vor dori să aibă în biblioteca proprie volume ale acestei edituri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc