AcasăSPORTŞi-au luat adio de la fani cu o remiză

Şi-au luat adio de la fani cu o remiză

FC Zalau - FC Hunedoara  4282FC Hunedoara n-a putut să îşi ia rămas bun de la proprii fani cu o victorie. La fel ca şi în precedentul joc de-acasă, hunedorenii au remizat, 1-1, cu FC Zalău, după un joc în care oaspeţii au egalat situaţia când mai erau doar cinci minute din timpul regulamentar.
Într-o atmosferă tristă, pe o ploaie deasă, doar golul lui Pepenar şi evoluţiile sigure ale lui Cuciula, Şoit şi Trăşcan au adus puţin soare în jocul Hunedoarei. în rest, o partidă cu puţine ocazii de poartă, în care lipsa unei mize reale s-a văzut pe deplin. Deşi s-ar fi cuvenit să îşi îndulcească lunga vacanţă de vară cu un succes la ultima reprezentaţie pe teren propriu, „negru-albaştrii” nu s-au prea omorât cu firea. Ba mai mult, i-au lăsat, pe alocuri, pe oaspeţi să „cârmuiască”, încercând să lovească doar pe contre. Lucru uşor de observat încă din debut, când oamenii lui Marius Paşca s-au instalat bine de tot în jumătatea de teren hunedoreană. Nu i-au dat prea multe emoţii lui Raţ (titularizat în premieră), însă au arătat că n-au venit pe Cerna doar într-o simplă excursie. Şi totuşi, contrar cursului, gazdele au semnat cea mai importantă oportunitate, după fix un sfert de ceas, prin Suciu, care n-a reuşit să îl învingă din careu pe Chiş, deşi scăpase singur cu acesta. Oaspeţii au „respirat” minute bune doar prin experimentatul Sabou, cel care a şi expediat de altfel, singurul şut pe poarta lui Raţ (22). în rest, un joc lipsit de vână şi culoare, încâlcit în jurul cercului de la centrul terenului. Cel puţin până aproape de final, când Pepenar a înscris, lejer, din colţul de şase metri, după o fază construită de Şoit şi Nicula, pe partea opusă (43).
Speranţe de mai bine, după reluare! Şi premise au fost, pentru câteva secvenţe, parcă-n ton cu ploaia torenţială ce avea să cadă necontentit până la final. Imediat după revenirea de la vestiare, Suciu pătrunde vijelios pe dreapta, dar e blocat la timp de Chiş (49). Zece minute mai târziu, portarul sălăjenilor se mai interpune o dată, la şutul bun din centrul careului al lui Nicula. La faza imediat următoare, oaspeţii arată că mai ştiu să şi atace, Raţ bâlbâind o minge trimisă, din cădere, de către Negrean. Şi-apoi ploaia revine în prim plan. Sâcâitoare, rece, la fel ca jocul în sine. Soare pe strada Hunedoarei? Nici vorbă. Pe cea a oaspeţilor? Din plin! Chiar înainte de final. Intrat după pauză, Ţiriac a „pişcat”, din careu, mingea venită de la Bode (omul meciului) şi a adus un punct nesperat la un moment dat (84) pentru sălăjeni. Ploaia rece se opreşte fix după fluierul ce pune punct unui sezon la fel de mohorât. La vară, o fi soare din plin?
FC Hunedoara 1 (1)
Raţ – Şoit, Dosan (cpt.), Cuciula, Trăşcan – Munteanu (46 Vajda), Vişan – Nicula, R. Cristian (46 Roiu), Pepenar – Suciu (60 Drăgoescu) (71 Apachiţei).
Antrenor: Marius Opric
FC Zalău 1 (0)
Chiş – Lung, Anghel, Cozma, Negrean – Maior (46 Ţiriac), Stanciu, Sabou (cpt.), Bode – Teglaş, Ardelean.
Antrenor: Marius Paşca
Marcatori: Pepenar (43) / Ţiriac (84)
Arbitru: Nicolae Croitoru. Asistenţi: Ovidiu Dorobanţu şi Maria Sima (toţi din Rm. Vâlcea)
Stadion: „Michael Klein”. Spectatori: 200.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc