AcasăSTIRIARADSepticemia-cauza decesului elevei de 14 ani

Septicemia-cauza decesului elevei de 14 ani

dragoiMedicii au stabilit cauza decesului în cazul elevei de 14 ani, de la Liceul de Artă „Sabin Drăgoi” din Arad. Fata a fost internată într-un spital din Timişoara, fiind diagnosticată cu gripă.

Analizele efectuate la Institutul ’Cantacuzino’ din Bucureşti au arătat însă că decesul a fost cauzat de o septicemie generată de infecţia cu stafilococul auriu, cu care adolescenta era, de asemenea, infectată.

Acest tip de virus gripal şi stafilococul auriu, cauzează rar complicaţii care duc la deces, motiv pentru care credem că eleva avea şi alte afecţiuni, care au slăbit în mod dramatic imunitatea organismului”, a precizat dr Loredana Ungureanu, purtător de cuvânt al DSP Arad.

Ea precizat că totuşi, DSP Arad nu va închide ancheta privind cauzele morţii, decât după ce se va stabili de ce boli mai suferea adolescenta de 14 ani.

Între timp, analizele de laborator au evidenţiat faptul că şi tatăl fetei este infectat cu gripa de tip B, astfel că acesta se află internat în spital unde primeşte tratament antiviral, evoluţia stării de sănătate fiind bună.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc