AcasăSTIRIHUNEDOARAȘeful de post de la Bretea Română, atacat în trafic și victimă...

Șeful de post de la Bretea Română, atacat în trafic și victimă a unui accident rutier, are nevoie de ajutor

Polițistul hunedorean, care în noapte de 7 spre 8 februarie a fost victima unui accident de circulație în timp ce conducea pe drumul ce leagă Călan de Hațeg, se află în stare gravă la Spitalul Județean Timișoara și are nevoie de sprijin.

Paul Nelu Obreja are 32 de ani și este șef de post în comuna hunedoreană Bretea Română. În noaptea de 7 spre 8 februarie a fost solicitat să le ofere sprijin unor colegi de-ai lui care efectuau cercetarea la fața locului într-un caz de furt. Pe drumul de întoarcere polițistul, aflat la volanul mașinii personale, a observat că este urmărit cu un alt autoturism de doi indivizi. Șoferul aflat în urmărire încerca să lovească mașina polițistului, iar în acel moment omul legii a sunat la 112 și a solicitat ajutorul colegilor săi. Ajutorul solicitat nu a mai apucat să vină, pentru că într-o curbă mașina cu care se deplasa polițistul a fost lovită din spate de mașina urmăritorilor. Autoturismul s-a răsturnat pe marginea drumului, iar polițistul a rămas încarcerat. Urmăritorii lui au oprit doar pentru a vedea dacă au reușit ce și-au propus, iar apoi s-au făcut rapid nevăzuți. Au fost, însă, identificați rapid de colegii lui Paul Obreja.

Polițistul hunedorean este internat acum la Casa Austria, în Clinica de Politraumatologie. A fost operat pe coloană, iar acum este în perioada de recuperare. Durează până la trei săptămâni timp în care există multiple riscuri. Toate șuruburile și tot ce s-au folosit au costat 12.000 lei. Cheltuielile au fost însă suportate de spital. Starea lui este însă critică și este posibil să fie nevoie de o altă intervenție.

Riscurile sunt multiple, de la o infecție până la paralizie și chiar deces. Rămâne de văzut care va fi evoluția stării lui de sănătate”, declară Dan Ilincaru, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean din Timișoara.

Colegii din Hunedoara ai bărbatului au decis să se implice în strângerea banilor necesari și pentru asta au pus și un cont la dispoziție, cont pe care l-au distribuit și celorlalți colegi ai lor din țară. Cei care doresc să îl ajute, chiar dacă nu îi sunt colegi, o pot face prin donații în contul deschis la Raiffeisen Bank: RO60RZBR0000060009600955.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc