AcasăSOCIALSalonul Industriei Ușoare începe astăzi la Timișoara

Salonul Industriei Ușoare începe astăzi la Timișoara

Centrul Regional de Afaceri din Timişoara găzduieşte, începând de astăzi şi până duminică, o nouă ediţie a Salonului Industriei Uşoare. Târgul cu vânzare este locul unde bănățenii își pot completa garderoba, prețurile produselor fiind cele de producător.

Salonul Industriei Uşoare este organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş (CCIAT) și are loc la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, situat pe Bulevardul Eroilor de la Tisa nr. 22. Evenimentul este deschis până duminică, 11 septembrie.

Și-au anunțat prezența 50 de expozanţi din 23 de localităţi din țară. Ei vor oferi spre vânzare articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru adulţi şi copii, marochinărie, piele, blănuri, articole de lenjerie, dar şi accesorii, bijuterii, cosmetice şi produse naturiste. Organizatorii promit preţuri bune, la nivel de producător, majoritatea expozanţilor fiind şi cei care realizează articolele vestimentare.

Tot în cadrul evenimentului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri are loc în paralel şi un târg cu produse tradiţionale, doritorii pot cumpăra dulciuri de casă, articole de artizanat şi miere de albine, au anunţat organizatorii.

Orarul de vizitare este de miercuri până sâmbătă, între orele 10 şi 20, iar duminică, între 10 şi 18. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc