AcasăSOCIALS-au deschis toaletele pe autostrada A1!

S-au deschis toaletele pe autostrada A1!

Veste bună pentru șoferii care intră în țară pe autostrada A1. După ce au stat închise luni de zile din cauza birocrației, iată că spaţiile de servicii au fost deschise pentru public după ce administratorul drumului, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara – cel care a organizat licitaţiile pentru stabilirea firmei care să se ocupe de curăţenie şi întreţinerea spaţiilor de servicii pe tronsonul de autostradă dintre Pecica şi Traian Vuia  – a reușit să desemneze un câștigător în urma contestațiilor.

Șoferii care tranzitau autostrada vestului și aveau nevoie la o toaletă, erau întâmpinați la toate spațiile de servicii cu lacăt pe ușă și cu un mesaj scris în română și engleză prin care li se spunea că nu pot folosi respectivele toalete. Prin urmare, pe lângă respectivele spații de servicii mizeria și mirosul pestilențial erau singurele care te întâmpinau, mulți dintre șoferi făcându-și nevoile fiziologice în zonele verzi din spate.

Începând de vineri, se pare că problema s-a rezolvat, în sfârşit, iar incintele au fost deschise. Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara a anunțat că spaţiile de servicii de pe tronsonul de autostradă A1 de la Traian Vuia la Pecica sunt funcţionale în totalitate. Contractul cu firma care va asigura ordinea şi curăţenia în cele 8 puncte de pe acest sector, adică 4 spaţii de servicii pe fiecare sens, a fost semnat, drept urmare toaletele sunt accesibile pentru participanţii la trafic. De luni, 24 aprilie, vor fi predate prestatorului şi toaletele amplasate în spaţiile de pe tronsonul A1 Pecica – Nădlac punct de frontieră.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile de până acum şi vă îndemnăm să păstraţi curăţenia pe care o va asigura societatea prestatoare, cu personalul propriu”, au anunţat cei de la DRDP Timişoara, şi ca un îndemn către utilizatorii toaletelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc