AcasăSPORTS-a reunit şi ASU Poli

S-a reunit şi ASU Poli

12 

Antonio Foale a sunat adunarea şi la echipa din Liga a cincea. Tehnicianul alb-violeților a vorbit despre programul încărcat pentru elevii săi din următoarea perioadă, precum și de mișcările de trupe care au și început deja.

ASU Poli a efectuat deja primul antrenament al anului, pe una din suprafeţe sintetice de la Baza 2. „Sper că am revenit cu forțe proaspete. Azi e prima zi și, din păcate, a trebui să schimbăm puțin strategia, deoarece terenurile sunt foarte moi și nu le putem utiliza încă. Astfel că rămânem în balon, pentru prima mișcare a anului”, a declarat Toni Foale. Numele noi din lotul Politehnicii sunt, deocamdată, puţine. E vorba despre mijlocașul Daniel Mărăndescu (23 ani) și atacantul Nicu Făgețan (28 ani), ambii de la Spartak Gottlob, fotbaliști ce au participat la antrenamentele echipei și la finele anului trecut. Se mai poartă însă discuții cu Cristian Gălan, căpitanul din turul campionatului al divizionarei C Flacăra Timișoara, care e dispus să joace în alb-violet doar în cazul în care nu va primi o ofertă extrem de avantajoasă.

Elevii lui Antonio Foale au deja stabilite șase jocuri de pregătire, după următorul program: CS Ghiroda (30 ianuarie), FC Bazoș (6 februarie), CFR Timișoara (12 și 20 februarie) și Inter Foeni (două meciuri în luna martie).

sursa foto: druckeria.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc