AcasăSTIRIRyanair va opera zboruri directe spre Corfu din Sibiu

Ryanair va opera zboruri directe spre Corfu din Sibiu

[ad_1]

Compania aeriană Ryanair anunţă o nouă rută de la Aeroportul Internaţional Sibiu spre o destinaţia externă de vacanţă, respectiv Corfu – Grecia. Zborurile vor fi disponibile începând cu luna iulie 2021 în zilele de: marţi şi sâmbătă, respectiv 2 (două) frecvenţe săptămânale.

Lansarea acestei rute vine în întâmpinarea cererii susţinute a comunităţii deservite pentru destinaţii de vacanţă şi răspunde necesităţilor de conectivitate ale pasagerilor pe segmentul de trafic turistic, oferind opţiuni atractive de călătorie.

Această nouă destinaţie se adaugă celor două rute deja anunţate de către noul partener al aeroportului sibian, Ryanair, spre două destinaţii din Italia, respectiv Veneţia Treviso şi Bologna.

Conform autorităţilor elene, Grecia este pregătită să deschidă sezonul turistic 2021 începând cu data de 14 mai 2021, cu respectarea tuturor condiţiilor şi măsurilor care se impun pentru prevenirea răspândirii Covid-19.

Ryanair este cel de-al şaselea operator aerian care alege să îşi dezvolte operaţiunile la Aeroportul Internaţional Sibiu, recunoscând potenţialul regiunii într-o perioadă în care industria aviatică este greu încercată de efectele pandemiei COVID-19.

“Suntem încântaţi să extindem oferta noastră de rute de la aeroportul din Sibiu adresate pasagerilor din România cu această nouă rută spre Corfu, care se va fi lansată în iulie ca parte din programul de operaţiuni pentru sezonul de vară 2021. Pentru a sărbători, lansăm o ofertă de vânzare de locuri cu tarife disponibile de la 99,00 RON pentru călătorii efectuate până la sfârşitul lunii octombrie 2021, care trebuie rezervată până la miezul nopţii sâmbătă, 27 martie 2021, exclusiv pe site-ul Ryanair.com/RO. În contextul în care restricţiile Covid se modifică în mod regulat, clienţii pot rezerva zboruri pentru o vacanţă binemeritată, aceştia având posibilitatea să amâne sau să schimbe datele călătoriei, de până la două ori cu o taxă de schimbare zero până la sfârşitul lunii octombrie 2021.” a declarat Olga Pawlonka, Ryanair’s Sales & Marketing Manager for CEE.

“Anul 2021 a început cu multe veşti bune din partea aeroportului sibian, în ceea ce priveşte noi rute spre destinaţii intens solicitate. Azi nu face excepţie şi ne oferă zboruri spre insula Corfu, în Grecia. Diversificarea segmentului de trafic în scop turistic, nu doar la nivelul aeroportului sibian, ne oferă o doză de optimism în contextul actual.”, a declarat Daniela Cîmpean, preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu.

“În ciuda pandemiei şi a impactului pe care îl are asupra industriei aeronautice, anunţul operării celei de-a treia destinaţii a companiei aeriene Ryanair de la Aeroportul Internaţional Sibiu, o destinaţie de vacanţă de această dată, contribuie la readucerea unor aparenţe de normalitate. Sperăm că în curând toţi pasagerii vor avea din nou ocazia să profite la maximum de toate serviciile oferite de aeroportul sibian.”, a declarat Marius Ioan GÎRDEA, director general al Aeroportului Internaţional Sibiu.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

PATREON

Sau fă o donație direct în contul nostru bancar:
RO16BTRLRONCRT0517131201 – Banca Transilvania>[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc