AcasăSTIRIRuletă hunedoreană cu șefii de poliție. Prima femeie comandant.

Ruletă hunedoreană cu șefii de poliție. Prima femeie comandant.

[ad_1]

Combinări și aranjamente cu comandanții de poliție din Valea Jiului. Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara a decis schimbarea mai multor șefi de unități de poliție. Mișcarea este simplă, pentru că toți conducătorii erau ”împuterniciți”. Această formulare permite orice modificare în sistem, fără prea multe explicații pentru alegerea făcută.

Stratulat, adjunctul care nu a văzut nunta de la Belle Epoque nu mai este șef

Irinel Stratulat, adunctul de la Poliția Petroșani, nu mai este pe funcție. Acesta a condus, în urmă cu câteva săptămâni verificarea de la restaurantul Belle Epoque din Petroșani unde avea loc o nuntă.  Eveniment derulat în scenariu roșu. Atunci, echipa de polițiști a verificat și a raportat superiorilor că informația nu se confirmă. Întorși la fața locului, la insistențe repetate, au găsit și fapta și nuntașii. Peste 80 de persoane legitimate și avertizate.

Cel de-al doilea adunct de la Petroșani, Alexandru Scafariu, a revenit la Petrila. Unitate polițienească de unde venise la Petroșani. Doar că întoarcerea a fost făcută pe prima poziție de la această secție.  Cristian Tatra a trecut ca adjunct al lui Scafariu.

La acest moment, Poliția Petroșani a rămas cu un singur adjunct pentru Marius Stoica. Daniel Stamatie a fost promovat adjunct. Un loc a rămas ”vacant”.

Petroșaniul este condus de Marius Stoica. Acesta este finul adjunctului inspectorului șef de la IPJ Hunedoara, Mugurel Teodosiu.

Aninoasa a încăput pe mâinile lui Arcana

Orașul Aninoasa va fi păzit de polițiști conduși de Iosif Arcana. Polițistul care a condus în ultima perioadă municipiul Vulcan. Localitate cu mari probleme pe linia siguranței cetățeanului și securității comunității.

Astfel, managementul IPJ l-a premiat și pe Arcana. L-a mutat puțin mai jos pe Jiu. Până la Aninoasa.

Vulcan-ul stă în brațul legii unei femei

Pentru prima dată, în ultimii treizeci de ani, o poliție din Valea Jiului are la cârmă o polițistă. Alina Roșu a fost numită comandant la Poliția Vulcan. Aceasta va fi ajutată, de pe a doua poziție, de fostul comandant al Poliției Aninoasa, Florin Huluță.

 

[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc
%d blogeri au apreciat: