AcasăSPORTRudeanu, gata de o nouă etapă în CNVC

Rudeanu, gata de o nouă etapă în CNVC

Ioan Andrei Rudeanu - Mitsubishi Lancer Evo IX - Ranca 2013 - 23Ionuţ Rudeanu (AXIS Rally Team) va fi singurul pilot hunedorean care va participa în acest sfârşit de săptămână la etapa a 3-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă (CNVC) Dunlop, care va avea loc la Teliu, în judeţul Braşov.

Hunedoreanul Ionuţ Rudeanu se aşteaptă la o performanţă cel puţin egală cu cea obţinută în etapa a 2-a, care s-a desfăşurat la Rânca, în judeţul Gorj. Atunci, Ionuţ Rudeanu a obţinut locul 3 la clasa a 4-a. „Proba este la fel de tehnică şi frumoasă ca cea de la Rânca, drumul este bun, la Teliu s-a asfaltat în 2011. Este un traseu frumos, lat, în zona Braşovului şi sper să prindem vreme bună. Mă aştept la o performanţă cel puţin la fel de bună ca în etapa de la Rânca, dacă nu chiar mai bună”, a declarat la plecarea spre BraşovIonuţ Rudeanu.  Ediția din acest an de la Teliu va fi organizată după noile reguli din CNVC. Practic, din acest weekend, se renunţă la etapele duble, competiţia urmând să se desfăşoare sâmbătă şi duminică.

Ionuț Rudeanu va pilota puternicul Mitsubishi Lancer Evo IX, care este pregătită pentru asaltul brașovean. „Mașina e pregătită, echipa tehnică a mai lucrat săptămâna asta la remedierea unor mici probleme tehnice pe care le-am semnalat la finalul cursei de la Rânca. Suntem pregătiți!”, a mai spus pilotul hunedorean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc