AcasăALERTARestricții la concertul lui Goran Bregovic

Restricții la concertul lui Goran Bregovic

Organizatorii concertului Goran Bregovic, care va avea loc vineri seara de pe stadionul din Deva, au anunțat o serie de reguli ce trebuie respectate pentru ca spectacolul să se poată desfășura în cele mai bune condiții, iar publicul să se simtă bine.

Pe străzile din apropierea stadionului au fost instituite restricţii de circulaţie, iar parcarea autoturismelor în zonă este interzisă.

Nu este permisă intrarea pe stadion cu sticle de apă, suc sau mâncare. Puteți să vă cumpărați apă de pe stadion, dar numai în pahare de plastic.

Dacă doriți să rămâneți cu o amintire de la concert, puteți folosi aparatele foto de amatori.

În incinta stadionului vor exista echipaje de prim ajutor şi personal care va putea oferi spectatorilor orice informaţie necesară. Aceste persoane vor purta, la vedere, ecusoane marcate cu litera „G”.

Accesul publicului pe stadion este permis de la ora 17.00. Concertul va fi deschis de trupa Hara, care va susţine un recital de la ora 18.45.

Arrtistul Goran Bregovic va intra pe scenă la ora 20.00 şi îşi va încheia spectacolul după două ore.

Jandarmii vor fi prezenţi în zona stadionului şi pe străzile din vecinătatea acestuia, iar poliţiştii vor asigura fludizarea traficului şi menţinerea ordinii publice.

„Jandarmii recomandă spectatorilor prezenţi la acest concert să respecte precizările forţelor de ordine, să acorde o atenţie sporită modului în care îşi păstrează bunurile de valoare sau personale, genţi, poşete, alte bagaje, şi să evite conflictele cu persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice. În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea acestora, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivul de ordine publică sau pot suna la numărul unic de urgenţă 112”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Hunedoara, locotenent Nicolae Răducu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc