AcasăALERTAProtest cu repetiție. DN7 este blocat !

Protest cu repetiție. DN7 este blocat !

Câteva zeci de cetățeni din Pecica, Nădlac dar și din alte localități din zonă au blocat astăzi DN7, protestând împotriva desfiinţării administraţiilor financiare din cele două oraşe. Acțiunea a fost girată de prezența sanatorului PDL Constantin Traian Igaş, dar și de primarii acestor localități care sunt și ei printre protestatari.

Potirivit organizatorilor, protestul este programat să dureze 90 de minute, timp în care DN7 – unul dintre cele mai aglomerate drumuri din România – va fi blocat prin trecerea repetată a șoselei pe trecerea de pietoni. Cozile de mașini care s-au format se întind pe câteva sute de metri, pe ambele sensuri de circulație. Protestatarii agită bannere cu mesaje precum „Noi nu vrem să plătim impozitele la Arad!”, „Nu ne trimiteţi cu forţa la Arad!”, „Desfiinţarea administraţiilor din Pecica şi Nădlac va afecta 30.000 de oameni!”.

Pentru ca traficul rutier să nu fie totuși perturbat foarte tare, organizatorii au decis ca timpul în care traversează șoseaua să nu fie mai mare de zece minute, urmat apoi de alte zece minute în care mașinilor li se dă voie să treacă. Protestul este supravegheat  jandarmi și poliţişti locali, dar și de efective ale Poliției naționale.

O acțiune similară a mai avut loc și în 15 august, primarul din Nădlac, Vasile Ciceag, spunând atunci că nu i se pare normală mutarea sediului Fiscului la Arad, începând cu data de 1 septembrie. El spunea, de asemenea, că protestul spontan declanșat va continua, ceea ce s-a și întâmplat astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc