AcasăSTIRIProprietarul Timișoara Shopping City cumpără complexul comercial Mammut din Budapesta

Proprietarul Timișoara Shopping City cumpără complexul comercial Mammut din Budapesta

NEPI Rockcastle, cel mai mare proprietar de centre comerciale din România – inclusiv al complexului comercial Timișoara Shopping City –  a achiziționat complexul comercial maghiar “Mammut”, unul dintre cele mai mari din Budapesta, cu o suprafață închiriabilă de peste 61.000 metri pătrați.

NEPI Rockcastle a plătit 254 milioane de euro în schimbul unei participații de 81% la Mammut 1 și de 100% la Mammut 2, clădiri care alcătuiesc complexul comercial Mammut. Achiziția extinde portofoliul NEPI Rockcastle în Ungaria și are loc la un an după ce compania a cumpărat Arena Plaza, al doilea mare mall din Budapesta, în schimbul sumei de 275 milioane de euro.

Cu o suprafață totală închiriabilă de 61.300 metri pătrați, Mammut este unul dintre cele mai mari centre comerciale din capitala Ungariei, având printre chiriașii-ancoră nume ca Hervis, H&M, Interspar, Media Markt și Cinema Pink. În urma achiziției, NEPI Rockcastle devine principalul proprietar de spații comerciale din Budapesta. NEPI Rockastle, companie rezultată în urma fuziunii dintre fondurile sud-africane New Europe Property Investments (NEPI) și Rockcastle, este cel mai mare investitor imobiliar din România după numărul de centre comerciale și sedii de birouri și cea mai mare companie imobiliară din Europa Centrală și de Est.

Sursa: profit.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc