AcasăSTIRIALBAProcurorii din Alba Iulia au decis suspendarea activităţii câte trei ore pe...

Procurorii din Alba Iulia au decis suspendarea activităţii câte trei ore pe zi, până vineri

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au decis, luni, în şedinţa Adunării Generale, să îşi suspende activitatea timp de trei ore pe zi, până în data de 8 martie inclusiv, cu excepţia cauzelor urgente.

rocurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au decis în unanimitate, luni, în cadrul Adunării Generale să-şi exprime dezacordul cu privire la modul de adoptare a Ordonanţei care modifică legile justiţiei, să se delimiteze faţă de poziţia publică a Asociaţiei Procurorilor din România şi să-şi însuşească revendicările şi declaraţiile de principiu formulate de Asociaţia „Forumul judecătorilor din România”.

”În urma consultării procurorilor prezenţi în cadrul Adunării Generale, aceştia au decis în unanimitate următoarele: exprimarea dezacordului cu privire la modul de adoptare a OUG nr. 7/2019 şi modificările aduse Legii nr. 303/2014, Legii nr. 304/2014 şi Legii nr. 317/2004 prin O.U.G. nr. 7/2019, cu excepţia celor care vizează măsurile temporare referitoare la concursul de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii (art. 1 – 12 din actul normativ)”, se arată într-un comunicat de presă transmis luni, de reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Totodată, procurorii au hotărât suspendarea activităţii cu publicul începând cu data de 5 martie, până la data de 8 martie 2019, inclusiv, în intervalul orar 8.00-11.00, cu excepţia cauzelor în care se apreciază că există caracter urgent, între care prelungirea dreptului de circulaţie, ordine de protecţie, măsuri preventive.

Procurorii au mai decis delimitarea faţă de poziţia publică a Asociaţiei Procurorilor din România, asociaţie în care niciunul dintre procurorii unităţii de parchet de la Alba Iulia nu este membru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc
%d blogeri au apreciat: