AcasăSTIRIARADPrimire de poveste pentru campioanele de la ICIM

Primire de poveste pentru campioanele de la ICIM

Câteva sute de arădeni s-au adunat aseară în holul Palatului Administrativ pentru a le primi cum se cuvine pe campioanele de la  ICIM.  Echipa de baschet arădeană a devenit capioană naţională, iar fanii au ţinut să le mulţumească pentru că au dus Aradul în elita naţională a acestui minunat sport de echipă.

În uralele suporterilor, prof. Dan Moraru i-a înmânat medalia de campion preşedintelui Universităţii de Vest Vasile Goldiş, prof. univ. dr. Aurel Ardelean, care la rândul lui, a promis sprijin financiar şi pentru sezonul viitor. Prezent şi el, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, le-a promis celor prezenţi susţinere necondiţionată şi i-a rugat pe oficialii clubului să decidă asupra competiţiei europene la care doresc să se înscrie în toamnă.

Extrem de plăcut surprinse de primirea călduroasă de care au avut parte, jucătoarele au delegat-o pe cea care le conduce în joc, căpitanul Monica Brosovszky, să le vorbească fanilor. Ea a mulţumit pentru primirea entuziasmantă, amintind totodată că echipa nu ar fi reuşit performanţa actuală în lipsa susţinerii pe care au avut-o din partea Primăriei, a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” şi a ICIM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc